Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Στη φόρα ο διάλογος που «καίει» τον Μπενζεμά!! (pics)

Συνομιλία που εφόσον αποδειχθεί «καίει» τον Καρίμ Μπενζεμά δημοσιεύει η «Equipe». Σε διάλογο που παρουσιάζεται, ο άσος της Ρεάλ φαίνεται όντως να εκβίασε τον Ματιέ Βαλμπουενά για το περιβόητο sex tape

Στη φόρα ο διάλογος που «καίει» τον Μπενζεμά! (pics)

Ενώ του έχουν απαγγελθεί ήδη κατηγορίες για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με το περίφημο sex tape, ο επιθετικός της Ρεάλ παρουσιάζεται όντως να συμμετείχε ενεργά στην υπόθεση.

Κι αυτό διότι η έγκυρη «Equipe» δημοσιεύει την απομαγνητοφώνηση μιας συνομιλίας που φέρεται να είχε με παιδικό του φίλο, που θεωρείται ως «ενδιάμεσος» στην υπόθεση, η οποία, κυκλοφόρησε από το βράδυ της Τρίτης σε ραδιοφωνικό σταθμό. Σε αυτή λοιπόν ο Μπενζεμά παρουσιάζεται να του μεταφέρει τον διάλογο που είχε με τον Βαλμπουενά, λέγοντας:

«Αν θέλεις το βίντεο να καταστραφεί, ο φίλος μου θα έρθει να σε δει στη Λιόν. Μίλα του. Μπορείς να δεις τα πάντα. Αυτό μπορώ να σου πω από την πλευρά μου κι εσύ μπορείς να κάνεις ό,τι επιθυμείς. Αν δεν θέλεις, είναι η ζωή σου, εγώ σε προειδοποίησα».

Μάλιστα ο Μπενζεμά -στην ίδια συνομιλία- φέρεται να λέει στον φίλο του πως ο Βαλμπουενά νόμιζε πως ήταν αστείο, λέγοντας «δεν νομίζω ότι μας παίρνει σοβαρά». Παρουσιάζεται, δε, να περιγράφει τον πανικό που τον έπιασε μόλις συνειδητοποίησε ότι μιλούσε σοβαρά:

«Του είπα: Μπορώ να σε βοηθήσω. Πρέπει να δεις αυτόν τον τύπο. Έχεις τον λόγο μου ότι δεν υπάρχουν άλλα αντίγραφα. Άσπρισε. Τον είδα να ξεροκαταπίνει. Άρχισε να ξεροκαταπίνει 2-3 φορές».

Όπως είναι λογικό, οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις έχουν προκαλέσει σάλο στη Γαλλία, με τον δικηγόρο του Μπενζεμά, Σιλβέν Κορμιέ, να σχολιάζει ότι «αποσπάσματα της συνομιλίας επιλέχθηκαν προσεκτικά για να παρουσιαστούν στο κοινό».

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Μπενζεμά (συνέργεια σε εκβιασμό και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση) αποφέρουν, αν τελικά αποδειχθούν, φυλάκιση το λιγότερο για πέντε χρόνια.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: