Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Μάγκες από την Πάτρα!

Μετά το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και με το κλίμα να μην είναι το καλύτερο εντός των τειχών, η Παναχαϊκή έδειξε αντίδραση, επικρατώντας της Κέρκυρας (1-0) σε εξ αναβολής ματς για τη Football League

Μάγκες από την Πάτρα

Το κλίμα στις τάξεις των Πατρινών τις τελευταίες μέρες δεν ήταν και το καλύτερο λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων της ΠΑΕ προς τους παίκτες και της παραίτησης του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Σπανού μετά την ήττα από τα Χανιά, αλλά οι «ροσονέρι» έδειξαν ότι παραμένουν… ζωντανοί.

Απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, την Κέρκυρα, οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι δεν είχαν και την υποστήριξη των οπαδών τους λόγω τιμωρίας, κατάφεραν να προηγηθούν σχετικά νωρίς στο ματς και τελικά να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα.

Στο 32’ ο Πέδρο έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Τζίλας με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει τον Κουτζαβασίλη. Μάλιστα, η Παναχαϊκή θα μπορούσε να είχε προηγηθεί ένα λεπτό νωρίτερα όταν στο 31’ ο Πέδρο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Γκόμες έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο β’ ημίχρονο η Κέρκυρα πήρε τον έλεγχο του ματς, έχασε κάποιες ευκαιρίες, σκόραρε στο 53’ με τον Σουάνη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά, αφού είχε προηγηθεί χέρι του Όμο και κάπως έτσι οι γηπεδούχοι πήραν το σημαντικό «τρίποντο» που τους δίνει μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» (έφτασε στην 5άδα με 11 βαθμούς) και παράλληλα δίνει μια πρόσκαιρη λύση στα γενικότερα προβλήματα που ξέσπασαν την τελευταία εβδομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: