Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

O Μπενζεμά ήθελε να πληρώσει για τον «ροζ» εκβιασμό στον Βαλμπουενά!!

Μια νέα εκδοχή κυκλοφορεί σχετικά με τον «ροζ» εκβιασμό στον Βαλμπουενά. Σύμφωνα με αυτή, ο Μπενζεμά δεν εκβίασε, αλλά ήθελε να πληρώσει τους εκβιαστές για να γλυτώσει ο συμπατριώτης του

O Μπενζεμά ήθελε να πληρώσει για τον «ροζ» εκβιασμό στον Βαλμπουενά

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης επικοινώνησε με τους εκβιαστές, θέλοντας να είναι αυτός που θα καταβάλει τα χρήματα που ζητούσαν, προκειμένου να απαλλαχθεί ο συμπαίκτης του στην εθνική Γαλλίας, από τον «ροζ» εκβιασμό με το sex tape.

Η νέα τροπή της υπόθεσης, θέλει ο Μπενζεμά να ενημερώνει τον φίλο και συμπαίκτη στους «τρικολόρ» για την σοβαρότητα των απειλών, τονίζοντας του πως ήταν πρόθυμος να τον βοηθήσει ακόμα και οικονομικά, πληρώνοντας στους εκβιαστές το ποσό των 150.000 ευρώ.

Πλέον τα πράγματα φαίνεται πως περιπλέκουν για τον επιθετικό των «μερένχες», οι σχέσεις του οποίου με τον Βαλμπουενά δεν φαίνεται να έχουν διαταραχθεί παρά τις φήμες και τα σενάρια.

Πριν μερικές μέρες ο Ματιέ Βαλμουενά, άλλαξε την φωτογραφία προφίλ του στο facebook, βάζοντας μία στην οποία είναι αγκαλιά με τον Μπενζεμά, ενώ και ο Μπενζεμά πριν από κάποιες μέρες «ανέβασε» μια φωτογραφία παρέα με τον συμπαίκτη του με το σχόλιο «η συκοφαντία είναι το όπλο όσων ζηλεύουν»


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Karim Benzema (@karimbenzema) στις






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: