Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Θεοδωρίδης αντί Ινφαντίνο στην UEFA!!

Μια ακόμη πιο σημαντική θέση από αυτή που έχει ήδη θα αναλάβει ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, καθώς σύμφωνα με την El Mundo Deportivo θα πάρει τη θέση του Τζάνι Ινφαντίνο ως γενικός γραμματέας της UEFA.

Θεοδωρίδης αντί Ινφαντίνο στην UEFA!

Αυτό που δεν είναι σαφές είναι αν ο κ. Θεοδωρίδης (γιος του Σάββα Θεοδωρίδη, αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός) θα αναπληρώσει τον Ινφαντίνο προσωρινά ή μόνιμα, σε περίπτωση εκλογής του. Ο Ιταλός παράγοντας κατέθεσε υποψηφιότητα για τις εκλογές όταν τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, λόγω μιας ύποπτης πληρωμής του Ζεπ Μπλάτερ προς το μέρος του. Είναι άγνωστο αν ο Ινφαντίνο θα επιστρέψει στη θέση του γενικού γραμματέα αν χάσει τις εκλογές ή αν αποσύρει την υποψηφιότητά του εφόσον ο Πλατινί αποκτήσει δικαίωμα να κατέβει στις εκλογές.

Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης είναι διευθυντής του τμήματος εθνικών ομοσπονδιών και αναπληρωτής γενικός γραμματέας. Ο Μισέλ Πλατινί φέρεται να εγκρίνει την προαγωγή του στη θέση του γενικού γραμματέα αντί του δεξιού του χεριού, Τζάνι Ινφαντίνο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: