Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Στο πλευρό του Κυζερίδη Άρης-Αγροτικός Αστέρας!!

Άμεση ήταν η ανταπόκριση Άρη-Αγροτικού Αστέρα στην έκκληση για βοήθεια στον Νίκο Κυζερίδη. Οι δυο ομάδες θα παίξουν φιλικό στο «Βικελίδης» προς ενίσχυση του πρώην άσου που παλεύει με την επάρατη νόσο

Στο πλευρό του Κυζερίδη Άρης-Αγροτικός Αστέρας
Την έμπρακτη υποστήριξή τους στον Νίκο Κυζερίδη δρομολόγησαν ήδη ο Άρης και ο Αγροτικός Αστέρας.

Αφότου είδε το φως της δημοσιότητας η ανάγκη οικονομικής βοήθειας του πρώην αρχηγού των δυο ομάδων (ο οποίος παλεύει με την επάρατη νόσο) αμφότερες κινητοποιήθηκαν.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν την Τετάρτη, συμφωνήθηκε ήδη φιλικό μεταξύ τους παιχνίδι που θα γίνει την περίοδο των γιορτών στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει ότι επικοινώνησε με τους παράγοντες του Α.Σ. Άρη και συμφώνησε για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με σκοπό την ενίσχυση του πρώην άσου και αρχηγού των δύο ιστορικών ομάδων, του Νίκου Κυζερίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Επί του παρόντος ρυθμίζονται μεταξύ των διοικούντων διαδικαστικά ζητήματα και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις με τις απαραίτητες πληροφορίες.

Το δεδομένο είναι ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την περίοδο των εορτών και ότι άπαντες επιθυμούν να κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να στηρίξουν το Νίκο Κυζερίδη και την οικογένεια του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: