Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ροναλντίνιο: «Μπορεί να γίνει ο κορυφαίος στον κόσμο ο Νεϊμάρ»

Ο Ροναλντίνιο αποθέωσε τον Νεϊμάρ και τον Μέσι μιλώντας στην ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα εκφράζοντας την πεποίθηση πως ο πρώτος μπορεί να γίνει ο κορυφαίος του κόσμου.

Ροναλντίνιο: «Μπορεί να γίνει ο κορυφαίος στον κόσμο ο Νεϊμάρ»
Άξιο συνεχιστή του στην Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε τον Νεϊμάρ ο Ροναλντίνιο μιλώντας στην ιστοσελίδα της καταλανικής ομάδας, ενώ πρόσθεσε πως τον θεωρεί ικανό να γίνει ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο.

«Ο Νεϊμάρ είναι φαινόμενο. Αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Είναι απόλαυση να τον βλέπω να συνεχίζει το έργο μου στην Μπαρτσελόνα και να γράφει ιστορία. Πιστεύω πως μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ένας φανταστικός φίλος και ελπίζω όλα να του πάνε καλά», δήλωσε.

Όσο για το αν περίμενε την εξέλιξη του Λιονέλ Μέσι, όταν είχαν συνεργαστεί στο ξεκίνημα της καριέρας του, είπε: «Δεν με εκπλήσσει καθόλου. Από την αρχή έδειχνε την ποιότητά του και είναι ωραίο να βλέπεις τι έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια και πόσα ακόμη μπορεί να κάνει όσο περνά ο καιρός και ωριμάζει περισσότερο. Αυτό που θυμάμαι περισσότερο είναι το πρώτο του γκολ, γιατί έπαιζε δίπλα μου και του έδωσα εγώ την πάσα. Ήταν η καλύτερη στιγμή της συνεργασίας μας, μια εξαιρετική στιγμή».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: