Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Το πειραματικό 4-3-3 του Πογέτ!!

Ποια ήταν η διάταξη των παικτών που χρησιμοποίησε ο Γκουστάβο Πογέτ στην προπονητικού χαρακτήρα αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κ-20 στα Σπάτα.

Το πειραματικό 4-3-3 του Πογέτ
Το μήνυμα πώς η ΑΕΚ θα αλλάξει σύστημα στις προσεχείς αγωνιστικές, εστάλη και στο φιλικό με την ομάδα Κ-20 του Στέλιου Μανωλά, την οποία η πρώτη ομάδα συνέτριψε με 4-0. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, έστω και με αυτούς που είχε στη διάθεση του, έδωσε μια πρώτη γεύση, για τις προθέσεις του. Εκείνος που σίγουρα ικανοποίησε τον Πογέτ ήταν ο Ντιέγκο Μπουονανότε, που για 70 λεπτά έπαιξε αριστερό εξτρέμ, ενώ στη συνέχεια γύρισε σαν εσωτερικό χαφ. Ο Αργεντινός είχε δύο ασίστ και ένα γκολ και γενικά έδειξε πολύ διάθεση.

Ο Γιάννης Ανέστης κάθισε κάτω από τα δοκάρια, με τον Μπακάκη να παίζει δεξιά και τον Πεταυράκη αριστερά στην άμυνα. Σαν στόπερ αγωνίστηκαν οι Άρθο και Φαγέ. Κόφτης μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς ήταν ο Κορδέρο, ενώ στον πλαισίωσαν σαν εσωτερικά χαφ, οι Ανάκογλου και Γροντής. Ο Πλατέλλας έπαιξε δεξί εξτρέμ, ο Μπουονανότε αριστερό και ο Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης. Μετά το 70ο λεπτό ο Ανδρεόπουλος, έπαιξε σαν κόφτης, με τον Μπουονανότε και τον Ανάκογλου, να περνούν σε θέση εσωτερικών μέσων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: