Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Φελπς:«Δεν ήθελα να είμαι πλέον ζωντανός!»


Ο Μάικ Φελπς, σε μια εκ βαθέων συνέντευξή του, μίλησε για τον «Γολγοθά» που βίωσε πριν ένα χρόνο, όταν συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος.

Φελπς:«Δεν ήθελα να είμαι πλέον ζωντανός!»
Ο άνθρωπος που πριν μερικά χρόνια έκανε τους πάντες να παραμιλούν, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ και κατακτώντας 22 ολυμπιακά μετάλλια (18 εκ των οποίων χρυσά) μίλησε στο «Sports Illustrated» για όσα βίωσε όταν συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο λόγος για τον Μάικ Φελπ, ο οποίος συγκλόνισε με τα όσα είπε.

«Ήμουν σε ένα πραγματικά σκοτεινό μέρος όλες εκείνες τις ημέρες. Δεν ήθελα να είμαι πλέον ζωντανός!», είπε αρχικά για να συνεχίσει λέγοντας: «Αισθάνθηκα ότι όλοι με είχαν εγκαταλείψει. Είχα κοντά μου την οικογένειά μου. Με τον πατέρα μου δεν ήμουν κοντά, όμως τώρα επικοινωνώ και πάλι. Πάντα σκεφτόμουν ότι ήθελα να έχω τον πατέρα μου στη ζωή μου. Ποιο παιδί δεν το έχει ανάγκη».

Στο ίδιο περιοδικό μίλησε και ο προπονητής του, Φελπς, Μπομπ Μπάουμαν, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι εκέινο το διάστημα φοβόταν τα χειρότερα:

«Εκεί την περίοδο ζούσα με το φόβο ότι θα μου τηλεφωνήσουν για να μου πουν ότι κάτι συνέβη στον Μάικλ. Με τον τρόπο που λειτουργούσε, ειλικρινά πίστευα πως θα αυτοκτονούσε. Όχι με το να αφαιρέσει τη ζωή του εν ψυχρώ, αλλά να κάνει κάτι όπως η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, κάτι που θα τον οδηγούσε στο θάνατο», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την σύλληψη του ακολούθησαν 45 μέρες σε κλινική απεξάρτησης. Αμέσως μετά ο Μάικ Φελπς έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφο του, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να επιστρέψει στην ενεργό δράση στους προσεχής Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: