Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ύμνοι Ίβκοβιτς για Ολυμπιακό!!

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εν όψει της αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές την Πέμπτη στην Πόλη.

Ύμνοι Ίβκοβιτς για Ολυμπιακό
Ομάδα που είναι σχεδόν πάντα παρούσα στο Final Four και είναι εκ των κορυφαίων στην άμυνα στην Ευρωλίγκα χαρακτήρισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τον Ολυμπιακό, τον οποίο η δική του Εφές θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (20:00) στην Πόλη.

«Είναι το ματς της εβδομάδας για την Ευρωλίγκα και χαίρομαι πολύ που φιλοξενούμε τον Ολυμπιακό στην Πόλη. Περιμένω ένα μεγάλο παιχνίδι. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ δύσκολη για μας, γιατί σε έξι μέρες έχουμε τρία παιχνίδια. Από την άλλη όμως, μετά από τόσα προβλήματα τραυματισμών, ελπίζω ότι θα είμαστε πλήρεις απέναντι στον Ολυμπιακό, που είναι πολύ έμπειρη ομάδα. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχουν κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα και σχεδόν κάθε χρόνο είναι στο Final Four. Θα πρέπει να ελέγξουμε καλά το παιχνίδι και να βελτιωθούμε στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες αμυντικές ομάδες στην Ευρωλίγκα», τόνισε ο «Ντούντα».

Ο σούτινγκ γκαρντ της ομάδας, Τζον Ντίμπλερ, που έχει περάσει και από τον Πανιώνιο, είπε: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και με ενέργεια μπροστά στο κοινό μας. Χάσαμε το τελευταίο παιχνίδι μας στην έδρα μας στην Ευρωλίγκα, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην ξαναχάσουμε». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: