Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Τα τηλεοπτικά κανάλια γύρισαν την πλάτη στην Εθνική Ελλάδος!!

Νέο ξεκίνημα για την Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο και όμως η Γαλανόλευκη δείχνει καταδικασμένη στην αφάνεια - Πλήρης αδιαφορία των καναλιών για τα δύο φιλικά με Λουξεμβούργο και Τουρκία

Τα τηλεοπτικά κανάλια γύρισαν την πλάτη στην Εθνική Ελλάδος

Μπορεί να έχει αποκλειστεί από το Euro 2016 και μάλιστα «με κάτω τα χέρια», όμως αυτό δεν δικαιολογεί, σε καμία περίπτωση, την αδιαφορία που δείχνουν τα τηλεοπτικά κανάλια, τόσο τα κρατικά και τα «ελεύθερα» όσο και τα συνδρομητικά για τα δύο φιλικά με Λουξεμβούργο και Τουρκία, την προσεχή Παρασκευή και Τρίτη.

Ειδικά κόντρα στην Τουρκία έχει ιδιαίτερη βαρύτητα ο αγώνας, έστω και αν είναι ανεπίσημος. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου φέρεται να έχει προσκαλέσει τον Αλέξη Τσίπρα να παρακολουθούσουν μαζί τον αγώνα και ακολούθως να έχουν συνάντηση εργασίας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Τουρκία στις 17 και 18 Νοεμβρίου με βασικό θέμα των συνομιλιών το προσφυγικό.

Πέρα όμως από τις πολιτικές προεκτάσεις το παιχνίδι αυτό όσο και εκείνο που προηγείται με το Λουξεμβούργο έχει και αγωνιστική σημασία αφού είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου Ομοσπονδιακού προπονητή, του Γερμανού Μίκαελ Σκίμπε ο οποίος καλείται να επαναφέρει την Εθνική στο δρόμο των επιτυχιών.

Το να διαφημίζεις με τυμπανοκρουσίες την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων της Γαλανόλευκης όταν πιστεύεις ότι θα οικονομήσεις και μόνο, και να της γυρίζεις την πλάτη βάσει της εισήγησης του λογιστηρίου σου δεν είναι και πολύ τιμητικό για κανέναν.

Πηγή: Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: