Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Σκίμπε: «Στόχος όλων να προσφέρουμε στην Εθνική»

Απέφυγε τα μεγάλα λόγια ο Μίχαελ Σκίμπε. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για το κρίσιμο προσεχές διάστημα στην Εθνική και τον πρωταρχικό του στόχο στην ομάδα.

Σκίμπε: «Στόχος όλων να προσφέρουμε στην Εθνική»
Το βάρος στην όσο δυνατόν ταχύτερη προσαρμογή του στον πάγκο της Εθνικής έριξε ο Μίχαελ Σκίμπε. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου, τόνισε πως στόχος τόσο του ίδιου όσο και των διεθνών είναι να προσφέρουν στην «γαλανόλευκη».

Παράλληλα, στάθηκε στον «δυνατό» άξονα του ρόστερ αλλά και στην ανάγκη βελτίωσης στο τεχνικό κομμάτι, ώστε, η ομάδα να γίνει πιο παραγωγική.

«Moυ αρέσουν δυνατά και σίγουρα πράγματα. Στο κέντρο του γηπέδου βλέπω ότι είμαστε καλοί και σταθεροί. Τεχνικά χρειαζόμαστε βελτίωση για να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες. Ακριβώς αυτό το είδαμε και τα τελευταία δύο χρόνια, ότι κάνουμε λίγες ευκαιρίες και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό.

Πρέπει να αλλάξουμε λίγο να γίνουμε μια καλή ομάδα. Όλοι ξέρουμε τους λόγους που βρίσκομαι εδώ. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο επίκεντρο από το να προσφέρουμε στην Εθνική. Πρέπει πρώτα να γνωρίσω τους παίκτες και όσο πιο γρήγορα γίνεται να σχηματίσω μια εικόνα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: