Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

«Κράξιμο» στον Ρονάλντο από την κορυφαία παίκτρια του 2015!! (pics/video)


«Κράξιμο» στον Ρονάλντο από την κορυφαία παίκτρια του 2015 (pics/video)

Η αμηχανία ήταν έκδηλη στο πρόσωπο της κορυφαίας παίκτριας ποδοσφαίρου του 2015 όταν συνάντησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Διότι η Κάρλι Λόιντ, είχε «κράξει» στο twitter τον Πορτογάλο άσο.

Καλύτερα να μασάς παρά να... «τιτιβίζεις» τελικά, γιατί δεν ξέρεις πως μπορεί να στα φέρει η ζωή και πως μπορεί να βρεθείς σε αμηχανία εξαιτίας σχολίων που έχεις κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και η κορυφαία παίκτρια ποδοσφαίρου του 2015, Κάρλι Λόιντ, η οποία συνάντησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο γκαλά για τη Χρυσή Μπάλα στη Ζυρίχη και μάλλον ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως στο παρελθόν, η Αμερικανίδα παίκτρια που αναδείχθηκε κορυφαία μέσα στο 2015, είχε «κράξει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα από το λογαριασμό της στο twitter πριν από μερικά χρόνια.

Μάλιστα η κάμερα τη συνέλαβε σε μια στιγμή αμηχανίας, την ώρα που πέρασε από μπροστά της ο Πορτογάλος άσος, αφού δεν μπορούσε να γνωρίζει αν ο Ρονάλντο ήξερε για τα καρφιά της συναδέλφου του.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: