Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Σκαριόνε και Γκοριούς «βλέπει» ο ΠΑΟΚ!!


Σκαριόνε και Γκοριούς «βλέπει» ο ΠΑΟΚ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκονται ο Όσκαρ Σκαριόνε της Κασίμπασα και ο Ζουλιέν Γκοριού της Γκενκ, με τους Θεσσαλονικείς να επιθυμούν την απόκτηση ενός αξιόλογου «10αριού».
Δύο ποδοσφαιριστές για τη θέση του «10αριού» φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Metrosport» αναφέρει πως οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για τον Όσκαρ Σκαριόνε της Κασίμπασα και τον Ζουλιέν Γκοριού της Γκενκ.

Ο 30χρονος Σκαριόνε τα πηγαίνει εξαιρετικά τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς σε 85 συμμετοχές μετράει 34 τέρματα και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ο Αργεντινός άσος ήθελε να αγωνιστεί στην Μπεσίκτας, όμως τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης έχει ατονήσει και ο «Δικέφαλος του Βορρά» δείχνει ικανός να τον κάνει δικό του, εφόσον προχωρήσει τις συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και της ομάδας του. Οι ετήσιες απολαβές του Σκαριόνε αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τώρα Ζουλιέν Γκοριούς, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα από τη Γκενκ, όμως το ενδιαφέρον της Γκεντσλερμπιρλιγκί έχει δυσκολέψει την υπόθεση για τον ΠΑΟΚ, αφού ο βελγικός σύλλογος φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τους Τούρκους έναντι 750.000 ευρώ.

Όλα τα μεταγραφικά ζητήματα (μαζί με τα υπόλοιπα) αναμένεται να συζητηθούν στην προσεχή σύσκεψη υπό τον Ιβάν Σαββίδη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: