Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

«Για πάντα στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός» (pics)


«Για πάντα στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός» (pics)

Το sport-fm.gr βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο πριν από την αναχώρηση του Νίκου Καρέλη για το Βέλγιο. Τι δήλωσε ο Ελληνας φορ για το μέλλον και τι ευχήθηκε στην πρώην, πλέον, ομάδα του.

Στον Διονύση Δεσύλλα

Η ώρα είναι 07:30 το πρωί. Ο Νίκος Καρέλης εισέρχεται στον χώρο αναχωρήσεων του «Ελ. Βενιζέλος», μαζί με τη σύντροφό του, Ισμήνη. Αγουροξυπνημένος, μα και χαμογελαστός, ο Ελληνας φορ τσεκάρει τα εισιτήριά του για τις Βρυξέλλες (σ.σ. έφυγε με την πτήση των 08:30 της Aegean) και πλέον είναι πανέτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και την Γκενκ.

inner

Το sport-fm.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νεαρό άσο, που κατάφερε μέσα σε 2,5 χρόνια να εξελιχθεί, μέσω της σκληρής δουλειάς και να γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στη χώρα μας. Ο ίδιος, με δηλώσεις του, λίγο πριν από την αναχώρησή του, ευχαρίστησε για όλα τον Παναθηναϊκό και δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στο… μέλλον.

-Κλασική «κλισέ» ερώτηση, αλλά ανθρώπινη. Πως το νιώθεις μέσα σου με όλο αυτό το θέμα της μεταγραφής;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πάω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και περιμένω πλέον να περάσω εξετάσεις και να υπογράψω με το… καλό. Κι αμέσως μετά να ξεκινήσω με την ομάδα προπονήσεις και να δείξω την αξία μου στη Γκενκ».

-Νιώθεις πλέον πιο ώριμος, λίγα χρόνια μετά την προηγούμενη μεταγραφή που έκανες εκτός συνόρων -το καλοκαίρι του 2012- όταν πήγες στη Ρωσία και την Αμκαρ;

«Εννοείται. Δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα. Από τη Ρωσία κέρδισα πολλά, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξα τόσο πολύ στην Αμκαρ. Και στη συνέχεια τα τελευταία 2,5 χρόνια πήρα πάρα πολλές εμπειρίες στη Superleague με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός και η πορεία μου στην ομάδα αυτά τα χρόνια, μου έδωσαν αυτό το κάτι… παραπάνω και πλέον νιώθω και είμαι ακόμη πιο έτοιμος γι’ αυτή την κίνηση. Να συνεχίσω την καριέρα μου σε ένα επίπεδο κι ένα πρωτάθλημα ακόμη καλύτερο απ’ το ελληνικό».

inner

-Τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός για σένα Νικόλα;

«Εννοείται πως είναι και θα είναι πάντα στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός. Ηρθε σ’ ένα καθοριστικό σημείο της καριέρας μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Έπαιξα πάρα πολλά παιχνίδια σ’ αυτά τα 2,5 χρόνια και κέρδισα πολλές εμπειρίες και πολλά πράγματα, που θα μπορούν να με βοηθήσουν στους επόμενους “σταθμούς” μου…».

-Είναι βεβαίως λίγο… μακρινό, αφού μόλις τώρα οδεύεις για το επόμενο βήμα σου στο εξωτερικό, ωστόσο μετά από χρόνια εάν κι εφόσον επιστρέψεις στην Ελλάδα, θα ήθελες να ξαναφορέσεις τα «πράσινα»;

«Ναι, βεβαίως! Γιατί όχι; Επαγγελματίας παίκτης είμαι, οπότε γιατί όχι; Θα τα δούμε όλα. Να πάνε όλα καλά με τη Γκενκ και βλέπουμε…».

-Η πιο «δυνατή» στιγμή σου με τον Παναθηναϊκό;

«Η καλύτερη στιγμή ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου, τον Απρίλη του 2014, στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, όπου κατάφερα να σκοράρω ένα σημαντικό γκολ. Ηταν μία πολύ σημαντική βραδιά για μένα και για όλη την ομάδα και δεν θα την ξεχάσω ποτέ…».

-Τι θα ήθελες να ευχηθείς στην… πρώην ομάδα σου;

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες και τους ανθρώπους που με βοήθησαν σ’ αυτά τα 2,5 χρόνια. Και τον κόσμο που με στήριξε και μου έδωσε μεγάλη αγάπη όλο αυτό το διάστημα. Εύχομαι απ’ την καρδιά μου καλή επιτυχία και καλή συνέχεια σε όλους…».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: