Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Αυτό που εξόργισε τον Σπανό!!


Αυτό που εξόργισε τον Σπανό!

Σε «ταύρο εν υαλοπωλείο» έμοιαζε ο Γιώργος Σπανός μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Πλατανιά, αλλά το επεισόδιο έχει ήδη ξεχαστεί. Πέτρα του… σκανδάλου ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς.

Οι συγκινήσεις που πρόσφερε το ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πλατανιά για το Κύπελλο με την πρόκριση να κρίνεται στα τελευταία λεπτά, προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις πολλές εντάσεις.

Οι «κοκορομαχίες» ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων έδιναν και έπαιρναν, ενώ στο τέλος μεγάλη εντύπωση προκάλεσε και η «έκρηξη» του Γιώργου Σπανού, τον οποίο κρατούσαν για να μην πιαστεί στα χέρια με παίκτη του Πλατανιά.

Ο παίκτης των Κρητικών που αποτέλεσε την αιτία για τον εκνευρισμό του προέδρου του Ατρόμητου ήταν ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες προκαλούσε με όσα έλεγε στους αντίπαλους παίκτες ενώ έκανε και χειρονομίες, κάτι που προκάλεσε τη μήνη του προέδρου των Περιστεριωτών.

Σε κάθε περίπτωση το συμβάν θεωρείται λήξαν τόσο από τους ιθύνοντες του Ατρόμητου, όσο και του Πλατανιά, αφού οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι σε άριστο επίπεδο και όλα θεωρούνται ότι έγιναν πάνω στην ένταση της στιγμής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: