Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Τους έβαλε να… υποκλιθούν ο Λεμπρόν!!

Σαν πραγματικός βασιλιάς φέρθηκε ο Λεμπρόν Τζέιμς στο Ντάλας! Με ηγετική εμφάνιση (και κάρφωμα που έστειλε το ματς σε παράταση) ανάγκασε τους Μάβερικς να υποκλιθούν στην 8η σερί νίκη των Καβαλίερς.

Τους έβαλε να… υποκλιθούν ο Λεμπρόν!Πολλή φόρα για να τους σταματήσει το εμπόδιο των Μάβερικς (αποδείχθηκε ότι) έχουν πάρει οι Καβαλίερς!

Με απόλυτο πρωταγωνιστή -ποιον άλλον- τον Λεμπρόν Τζέιμς (27 πόντοι, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ), η ομάδα του Κλίβελαντ συνέχισε να νικά με κάθε τρόπο το τελευταίο διάστημα (110-107).

Γιατί ακόμη κι αν δυσκολεύτηκε, ακόμη κι αν έχανε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα (με διαφορά που άγγιξε και τους 16 πόντους), δεν πτοήθηκε. Ούτε όταν βρέθηκε να χάνει 21 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Τότε που ο Τζέιμς ισοφάρισε με φοβερό κάρφωμα και (δεδομένου ότι ο Νοβίτσκι έχασε το τελευταίο σουτ) έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί η εξαιρετική συμπαράσταση του Ίρβινγκ (22 πόντοι, 9 ασίστ) και η καθοριστική συμβολή το Σάμπερτ έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Κλίβελαντ και παρά τους 25 πόντους του Πάρσονς, σφράγισαν την όγδοη συνεχόμενη νίκη των Καβαλίερς.

inner






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: