Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Πρίφτης: «Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτό το άσχημο βράδυ»


Πρίφτης: «Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτό το άσχημο βράδυ»

Στην προσπάθεια στον Άρη να ξεπεραστεί η «βαριά» ήττα από την Αρμάνι στη συνέχεια στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, μετά τη συντριβή στο «Φόρουμ» από την ιταλική ομάδα.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως υπάρχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, πως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην Μπούντουτσνοστ και την Αρμάνι και πως θα χρειαστεί δουλειά για να φτάσει ο Άρης σε αυτό το επίπεδο. Στάθηκε στη δυσκολία των αναμετρήσεων με Παναθηναϊκό και Αλμπα και στον εγωισμό που πρέπει να βγάλουν οι παίκτες του και δε θέλησε να αναφερθεί σε πιθανές προσθήκες ή αποχωρήσεις.

Αναλυτικά: «Είναι από τα βράδια που κανείς δεν θέλει να είναι στη θέση μας. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να το ξεπεράσουμε και αυτό πρέπει να γίνει συλλογικά. Είναι δύσκολη η συνθήκη τώρα, έχουμε πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια και πολύ πιεσμένο πρόγραμμα. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε τις υποχρεώσεις μας.

Στο ματς στη Ρόδο ήταν δική μας ευθύνη που δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και δεν είχαμε την ενέργεια που θα έπρεπε. Η Ποντγκόριτσα με το σήμερα έχει μια χαώδη διαφορά. Έχουν χαώδη διαφορά οι δύο ομάδες. Όταν η Αρμάνι με το ρόστερ αυτό παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, δεν έχουμε καμία τύχη. Εμείς, όταν θα παίξουμε με τις δυνατότητές μας, θα μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τέτοιου είδους ομάδες.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσουμε αυτό το επίπεδο. Το σημερινό παιχνίδι είναι ένα μάθημα για μας, για να μείνουμε ταπεινοί και να συγκεντρώσουμε όλη μας την προσπάθεια μέσα στο γήπεδο, χωρίς να αφήνουμε να μένει κάτι μέσα στο γήπεδο.

Είναι δύσκολο βράδυ. Η ομάδα θα παραμείνει ομάδα, θα παραμείνει "σφιχτή" και με την ίδια νοοτροπία, θα χάνει σαν ομάδα και θα νικά
σαν ομάδα.

Είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια αυτά με Αλμπα και Παναθηναϊκό σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε τρεις μέρες και παρεμβάλλεται και ταξίδι. Αυτό κάνει πολύ δύσκολη τη δουλειά μας. Πρέπει να ξεκουραστούμε αύριο, να κάνουμε την αποθεραπεία. Πρέπει να μπει ο εγωισμός, να συγκεντρωθούμε και να παλέψουμε όλοι μαζί.

Οι προσθήκες δεν είναι τώρα στο μυαλό μου, δεν ξέρω αν θα συζητηθεί, αλλά δεν προλαβαίνω να σκεφτώ κιόλας, έχουμε παιχνίδι σε τρεις μέρες και μετά σε δύο μέρες. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι άμεσα».

Ο Νάντο Τζεντίλε τόνισε πως: «Γνωρίζαμε ότι ο Άρης είναι μία πολύ καλή και επιθετική ομάδα. Εμείς καταφέραμε να του δημιουργήσουμε πολλά σοβαρά προβλήματα, ειδικά στο πρώτο μέρος, με τον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια πρόβλεψη για τον όμιλο. Άρης και Αλμπα είναι ιστορικές ομάδες, όλα όμως είναι ανοιχτά για την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: