Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Βάζει τη σφραγίδα η ΑΕΚ!!


Βάζει τη σφραγίδα η ΑΕΚ

Τη… μισή δουλειά που απέμεινε μετά τη νίκη στη Λιβαδειά θέλει να τελειώσει η ΑΕΚ. Με αλλαγές (αλλά και την γκέλα του πρωταθλήματος στο μυαλό) η «Ένωση» βάζει τη σφραγίδα της πρόκρισης στο Κύπελλο.

Η διοργάνωση αλλάζει, όμως η σοβαρότητα της ΑΕΚ (που της έχει αποφέρει το μίνι σερί στο 2016) πρέπει να μείνει η ίδια.

Έχοντας ως προίκα το 1-0 του πρώτου αγώνα, οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενούν σήμερα τον Λεβαδειακό (17:15, ΟΤΕ Sport 2) και αποφεύγοντας απλώς απρόοπτα σαν τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ίδιο αντίπαλο πριν τις γιορτές, θα σφραγίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Έστω κι αν χρειαστεί να γίνει rotation, για να πάρουν ανάσες βασικοί και να γίνει η απαραίτητη διαχείριση ενόψει του δύσκολου κυριακάτικου ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η «Ένωση» θα επιχειρήσει να συνοδεύσει με πειστική εμφάνιση τη συνέχειά της στον θεσμό.

Άλλωστε θα γίνουν μεν αλλαγές, αλλά θα είναι με μέτρο και… στοχευμένες. Έτσι, στο τέρμα θα είναι ο Ανέστης, ο Σοϊλέδης θα επανέλθει στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Μπακάκης θα πάρει τη θέση του Γκάλο (που έχει μείνει εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί). Δίδυμο στα στόπερ αναμένεται να είναι οι Κολοβέτσιος-Λαμπρόπουλος, ενώ ο Κορδέρο θα πάρει πιθανότατα τη θέση του Σιμόες ως «κόφτης», έχοντας μπροστά τους Γιόχανσον και Μπουονανότε.

Όσο για την τριάδα της επίθεσης, ο Πλατέλλας θα είναι μάλλον στο δεξί άκρο, ο Βάργκας στο αριστερό, ενώ στην κορυφή θα επανέλθει ο Τζεμπούρ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: