Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Τρινκιέρι: «Μεγάλο… βουνό ο Ολυμπιακός»


Τρινκιέρι: «Μεγάλο… βουνό ο Ολυμπιακός»

Καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα και πραγματικό… βουνό εν όψει για την Μπάμπεργκ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Αντρέα Τρινκιέρι για τον αγώνα των δύο ομάδων την Παρασκευή στο ΣΕΦ.

Πάρα πολύ δύσκολο θεωρεί ο Αντρέα Τρινκιέρι το έργο της Μπάμπεργκ την Παρασκευή (21:45) στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική του Top 16.

«Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με όσα λένε οι αριθμοί αλλά και όσα πιστεύω εγώ ο ίδιος. Αν προσθέσει κανείς στην καλύτερη άμυνα και τον Σπανούλη, τότε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: έχουμε ένα πολύ μεγάλο βουνό μπροστά μας», τόνισε ο Ιταλός προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας.

«Θα πρέπει να κάνουμε ακόμη καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με αυτή που πραγματοποιήσαμε απέναντι στη Ρεάλ. Θα πρέπει να δείξουμε πιο πολύ χαρακτήρα και να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για μια ομάδα σαν κι εμάς, είναι πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να πιάσουμε το τέλειο από πλευράς αυτοσυγκέντρωσης και σε επίπεδο απόδοσης σε άμυνα και επίθεση. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι λεπτομέρειες. Όταν αντιμετωπίζεις παίκτες που έχουν κερδίσει την Ευρωλίγκα χάρη στο ταλέντο τους, όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, πρέπει να ξεπεράσεις τα όριά σου», κατέληξε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: