Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Κιβρακίδης: «O στόχος της πεντάδας παραμένει»


Κιβρακίδης: «O στόχος της πεντάδας παραμένει»

Για την πρόκριση του Ατρόμητου στο κύπελλο αλλά και για το γεγονός πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τα πλέι οφ μίλησε ο Κυριάκος Κιβρακιδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο 23χρονος δεξιός μπακ του Ατρόμητου μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 για την πρόκριση κόντρα στον Πλατανιά στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, την φετινή πορεία στο πρωτάθλημα αλλά και τους στόχους της ομάδας του Περιστερίου.

Αναλυτικά, ο Κυριάκος Κιβρακίδης στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-την δύσκολη πρόκριση του Ατρόμητου στα προημιτελικά του Κυπέλλου σε βάρος του Πλατανιά: «Δεν ήμασταν καλύτεροι αλλά ούτε χειρότεροι. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε για να πάρουμε τη πρόκριση. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν σε κακή μέρα κάποιος. Όλοι παλέψανε για το καλό της ομάδας και έχουμε στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δείξαμε ότι είχαμε θέληση να κερδίσουμε παρά το γεγονός ότι δεν ήμασταν πολύ καλοί. Η ομάδα είναι λίγο κουρασμένη. Βλέπουμε ότι με το ροτέισον που γίνεται, τα νέα παιδιά που μπαίνουν, βοηθάνε την ομάδα».

-την ένταση με τη λήξη της αναμέτρησης: «Έγινε μία σύρραξη, όμως εκείνη τη στιγμή ήμουν τόσο χαρούμενος για τη πρόκριση που δεν έδωσα σημασία στους καβγάδες».

-το αν παραμένει στόχος η είσοδος στην πεντάδα του πρωταθλήματος: «Ο στόχος της πεντάδας παραμένει. Δεν αλλάζει κάτι, κοιτάμε τα παιχνίδια σαν τελικούς. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από τα πόδια μας για να κερδίζουμε. Κάθε τρίποντο θα είναι πολύτιμο και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

-το ποιος ευθύνεται για την εικόνα του Ατρόμητου στον πρώτο γύρο: «Φαίνεται ότι υπάρχει κούραση. Δεν θα ρίξω το φταίξιμο σε κανέναν αλλά σε εμάς τους παίκτες κάνοντας αρχή από εμένα. Εμείς παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Ο κάθε ένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, υπάρχουν διάφορες δικαιολογίες και προσωπικά δεν μπορώ να βρω κάποια ώστε να ρίξουμε την ευθύνη σε κάποιον. Εμείς οι ποδοσφαιριστές έχουμε την ευθύνη για ότι συμβαίνει στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: