Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Βενγκέρ: «Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση»

Με τη ψυχολογία στα ύψη θα παραταχθεί η Άρσεναλ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ.
Οι «κανονιέρηδες» μετρούν επτά νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (μοναδική ήττα η «τεσσάρα» από τη Σαουθάμπτον) και έχουν βρεθεί σε θέση οδηγού στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Αλσατό τεχνικό να στέκεται στην αυτοπεποίθηση που έχουν αποκτήσει οι παίκτες του μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αρσέν Βενγκέρ:
«Είμαστε σε καλή κατάσταση και το μομέντουμ μας έχει κάνει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας σε αυτό το επίπεδο. Από τον Δεκέμβριο και μετά δείχνουμε ιδιαίτερη συνέπεια στο παιχνίδι μας και αυτό είναι καλό διότι πλέον μπαίνουμε σε ένα σημαντικό κομμάτι της σεζόν με πολλά ματς.
Τα αποτελέσματά μας είναι επίσης πολύ καλά και η νίκη (στο Κύπελλο επί της Σάντερλαντ) του περασμένου Σαββάτου με χαροποίησε διότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και είδα από τους παίκτες μου την αντίδραση που περίμενα. Όλα αυτά δημιούργησαν μια καλή βάση για την προετοιμασία μας ενόψει Λίβερπουλ». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: