Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Μιλοβάνοβιτς: «Πρωτάθλημα η ΑΕΚ το 2017»


Μιλοβάνοβιτς: «Πρωτάθλημα η ΑΕΚ το 2017»

Την άποψη πως η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα, αλλά και να το πάρει το 2017, εξέφρασε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σε συνέντευξη του σε σερβική εφημερίδα.

Την επόμενη μέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κλήθηκε να σχολιάσει στην εφημερίδα Sport της πατρίδας του, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής τόνισε πως η ΑΕΚ μπορεί να πάρει πρωτάθλημα το 2017, ενώ στάθηκε στην σπουδαιότητα της νίκης της «Ένωσης» κόντρα στον Ολυμπιακό, το ρόστερ της οποίας τόνισε πως κοστίζει όλο μαζί, όσο ο Ιντέγε μόνος του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς

-Ήσασταν τυχεροί;

Η τύχη είναι με τους δυνατούς. Νομίζω όμως ότι ήμασταν καλύτεροι. Μεγάλη νίκη. Ο Μιλιβόγιεβιτς έκανε πέναλτι, το έχασε ο Μπουονανότε, το έβαλε ο Βάργκας. Θρίαμβος.

-Μίλησες με τον Λούκα;

Είναι καλό παιδί και ποιοτικός παίκτης.

-Τι του είπες;

Του ευχήθηκα τα καλύτερα, αλλά μετά το ματς.

-Δύσκολο ματς;

Πολύ. Μην ξεχνάτε ότι ο Ολυμπιακός έχει 20 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από την ΑΕΚ. Οσο κόστισε ο Ιντέγιε παίρνουν όλοι στην ΑΕΚ. Τις δυο τελευταίες περιόδους δεν δώσαμε χρήματα για αγορές. Ο πρόεδρος βέβαια προσπαθεί πάρα πολύ και στηρίζει την ομάδα. Μετά το ματς μπήκε στα αποδυτήρια και μου είπε “δώστους πριμ 150.000 ευρώ”. Είναι πάντα δίπλα μας.

-Τώρα τι γίνεται;

Εχει ξημερώσει άλλη μερα. Πάμε παρακάτω. Είμαστε στη δεύτερη θέση για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, πάνω από ΠΑΟ και ΠΑΟΚ που έχει δώσει 30 εκατομμύρια ευρώ αυτά τα χρόνια. Εμείς όμως έχουμε δουλέψει πολύ και είμαστε και στα ημιτελικά του κυπέλλου.

-Είσαι ευτυχισμένος;

Θα είμαι όταν η ΑΕΚ πάρει το πρωτάθλημα. Φέτος δεν γίνεται, αλλά θα έρθει το 2017.

-Οι Ισπανοί λένε ότι σε θέλει η Εσπανιόλ…

Η Ελλάδα είναι το σπίτι μου, εδώ είναι οι άνθρωποί μου. Είμαι ευτυχής στην ΑΕΚ. Μόνο αν έρθει κάτι το εξωπραγματικό μπορώ να την αφήσω. Σέβομαι την Εσπανιόλ, αλλά...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: