Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Έτοιμοι; Το σεντόνι επιστρέφει...!


Έτοιμοι; Το σεντόνι επιστρέφει...

Πείτε την αλήθεια, σας έλειψε... Το σεντόνι στη σέντρα, ο ύμνος να παίζει τέρμα και το Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζει ξανά. Σε Παρίσι και Λισαβόνα οι προβολείς για τα δύο πρώτα ματς της φάσης των «16».


Είστε έτοιμοι.... Το Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζει και πάλι, με τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» να είναι έτοιμα να καθηλώσουν εκατομμύρια τηλεθεατές στις οθόνες τους, με Παρίσι και Λισαβόνα να συγκεντρώνουν τα βλέμματα στην επανέναρξη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Στο στάδιο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας, η Μπενφίκα των Κώστα Μήτρογλου και Αντρέα Σάμαρη υποδέχεται την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Οι «Αετοί» προέρχονται από ήττα στο ματς με την Πόρτο για το πρωτάθλημα και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση, με όπλο την παράδοση, αφού το 2012 που αντιμετώπισαν τους Ρώσους στους «16», κατάφεραν να προκριθούν.

Ο Κώστας Μήτρογλου αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα, όπως και ο Ανδρέας Σάμαρης, ενώ ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Λουιζάο, Λισάντρο Λόπες και Νούνο Σάντσες.

Από την άλλη η Ζενίτ έχει να αντιμετωπίσει τη δίμηνη απραξία λόγω της διακοπής στο πρωτάθλημα, με τον Βίλας Μπόας να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μαλαφέεφ, Σμολνίκοφ, Ριαζάντσεφ και Φαϊζούλιν.

Την ίδια ώρα στο «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Τσέλσι σε ένα παιχνίδι Deja vu του περσινού προημιτελικού.

Σαφώς στην Παρί θέλουν να κάνουν την υπέρβαση φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, πράγμα που για να συμβεί θα πρέπει αρχικά να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Τσέλσι, την οποία αντιμετωπίζουν για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Ο Λοράν Μπλαν δεν υπολογίζει στον Σερζ Οριέ που είναι τιμωρημένος από τη διοίκηση για τα σχόλια του εναντίων του προπονητή του σε βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα και τον εκθέτει, με τον προπονητή των Γάλλων πάντως, να έχει όλα τα υπόλοιπα «όπλα» στην φαρέτρα του.

Σημαντικές απουσίες έχει να διαχειριστεί ο Γκους Χίτινγκ, που δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μάτιτς και στους τραυματίες Ζουμά και Τέρι. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Όσκαρ.

Τρίτη 16/2

Παρί Σεν-Ζερμέν - Τσέλσι (21.45 ΟΤΕ Sport 1)

Μπενφίκα - Ζενίτ (21.45 OTE Sport 2) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: