Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Συγχωρεί τους οπαδούς της Τσέλσι ο μαύρος που δέχθηκε ρατσιστική επίθεση στο μετρό!!


Συγχωρεί τους οπαδούς της Τσέλσι ο μαύρος που δέχθηκε ρατσιστική επίθεση στο μετρό

Πέρσι τέτοια εποχή ένας μαύρος Γάλλος πολίτης, δέχθηκε επίθεση στο μετρό του Παρισιού από οπαδούς της Τσέλσι. Ο Σουλεϊμάν Σιλά είναι έτοιμος όμως να συγχωρήσει τους φίλους των «μπλε».

Τέτοια εποχή πάνω – κάτω πέρσι, είχε γίνει χαμός με τον προπηλακισμό και την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε μαύρος Γάλλος πολίτης στο μετρό του Παρισιού, από οπαδούς της Τσέλσι που είχαν ταξιδέψει στην πόλη του Φωτός για το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τότε, ο Σουλεϊμάν Σιλά, εκδιώχθηκε από βαγόνι του μετρό με τη βία, από τους οπαδούς του Λονδρέζικου συλλόγου, που του φώναζαν προπηλακίζοντας τον «είμαστε ρατσιστές και μας αρέσει».

Με αφορμή το αποψινό ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο «Παρκ ντε Πρενς» για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, το θύμα της ρατσιστικής επίθεσης φιλοξενήθηκε στο BBC και θυμήθηκε το περιστατικό.

Μάλιστα ο Γαλλομαυριτανός, τόνισε πως είναι σε θέση να μιλήσει με τους οπαδούς της Τσέλσι αν το θελήσουν, παρόλο που τόνισε πως το παιχνίδι ανοίγει ξανά τις πληγές του.

«Οι πληγές μου άνοιξαν και πάλι. Έχω πληγωθεί και εγώ και η οικογένεια μου μετά από αυτό που έγινε... Αν μου μιλήσουν οι οπαδοί της Τσέλσι θα τους μιλήσω, πάνω απ’ όλα είμαι άνθρωπος. Εγώ μπορώ να ξεπεράσω το ρατσισμό, ο γιος μου όμως που είναι επτά χρονών όχι. Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο» τόνισε ο Σουλεϊμάν Σιλά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: