Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Η Άρσεναλ έχει ραγίσει... πολλές καρδιές!!


Η Άρσεναλ έχει ραγίσει... πολλές καρδιές

Το γκολ του Γουέλμπεκ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Λέστερ για το τελικό 2-1, συμπλήρωσε την 100άρα για την Άρσεναλ όσον αφορά τα γκολ που έχει πετύχει από το 90' και μετά από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ, με την λονδρέζικη ομάδα να είναι η κορυφαία στη σχετική λίστα!  
Οι «κανονιέρηδες» προκάλεσαν... σεισμό στο «Έμιρεϊτς» το μεσημέρι της Κυριακής από τους πανηγυρισμούς των οπαδών τους όταν είδαν τη μπάλα να καταλήγει στο πλεκτό για δεύτερη φορά από το κεφάλι του Ντάνι Γουέλμπεκ στο 90' + 4' για να ολοκληρωθεί η ανατροπή απέναντι στην πρωτοπόρο Λέστερ και να μειωθεί η διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς.
Η ομάδα του Βενγκέρ διεκδικεί γι' ακόμα μια χρονιά τον τίτλο και θέλει να δείξει ότι είναι ικανή να το κάνει κι όχι πάλι να βρεθεί στην 4η θέση, η οποία πλέον είναι σχεδόν... συνυφασμένη με τ' όνομα του λονδρέζικου συλλόγου.
Για φέτος, το γκολ του Γουέλμπεκ ήταν το τρίτο που πετυχαίνει η Άρσεναλ στις καθυστερήσεις μετά από το εκτός έδρας ματς με τις «αλεπούδες» στον πρώτο γύρο αλλά και στη νίκη (3-1) επί της Σάντερλαντ στο «Έμιρεϊτς», με τον Ράμσεϊ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φημιζόταν για τα γκολ στο λεγόμενο... Fergie Time, μέχρι το 2013 που αποσύρθηκε ο Σκοτσέζος και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να το επαναλάβει πολλές φορές, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας με 91 γκολ, πίσω από τα 93 της Τσέλσι.
Οι «κόκκινοι διάβολοι», από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ έχουν πάρει 21 ματς με γκολ από το 90' και μετά, με τη Λίβερπουλ να είναι πρώτη στη συγκεκριμένη λίστα με 27 παιχνίδια, την Άρσεναλ ν' ακολουθεί με 21, την Τσέλσι με 20, την Έβερτον 19 και τη Γιουνάιτεντ να συμπληρώνει την πεντάδα.
Δείτε τους πίνακες:




Πηγή:  england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: