Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Άλλα έλεγε ο Κύρκος αμέσως μετά το ματς!!


Άλλα έλεγε ο Κύρκος αμέσως μετά το ματς

Κι όμως… Πριν τη χαμηλή βαθμολογία σε Καλογερόπουλο και Γρεβένη που οδήγησε στην παραπομπή τους, ο παρατηρητής διαιτησίας του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Δ. Κύρκος, τους είχε απονείμει τα εύσημα.

Νέα διάσταση στην υπόθεση της παραπομπής του διαιτητή Χαράλαμπου Καλογερόπουλου και του β' βοηθού, Αλέξανδρου Γρεβένη έδωσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Άρης Ασβεστάς.

Μπορεί η χαμηλή βαθμολογία του παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Κύρκου να παρέπεμψε αμφότερους στην ΚΕΔ, ωστόσο όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του σταθμού, αμέσως μετά το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, ο ίδιος είχε μεταφέρει στον ρέφερι του αγώνα την ικανοποίησή του για τα σφυρίγματά του.

Φαίνεται όμως πως στο διάστημα που μεσολάβησε άλλαξε γνώμη, καθώς μετά το πέρας δύο 24ωρων και κατόπιν της χρήσης του βίντεο, ο Κύρκος έστειλε την έκθεσή του στην ΚΕΔ με παραπεμπτικό βαθμό για τον διαιτητή και τον β’ βοηθό.

Παραμένει άγνωστο ποιες αποφάσεις στο ματς του Σαββάτου θεωρούνται λανθασμένες (κάτι που πιθανότατα θα αποκαλυφθεί τα επόμενα 24ωρα), αλλά είναι προφανές πως στον β’ βοηθό χρεώνεται η υπόδειξη προς τον διαιτητή να αποβάλει τον Αλμπέρτο Μποτία.

Σημειώνεται πως πέρα από τον Ολυμπιακό, φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται έχει ΚΑΙ η ΑΕΚ.

Με βάση τη χαμηλή βαθμολογία διαιτητή και β’ βοηθού, κινδυνεύουν αμφότεροι να μπουν στο «ψυγείο» για αρκετό καιρό, ενώ είναι άγνωστο αν για τον κ. Καλογερόπουλο θα υπάρξει κίνδυνος να χάσει τη θέση του ως διεθνής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: