Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Έτσι το σκέφτεται για Άντερλεχτ ο Σίλβα!!


Έτσι το σκέφτεται για Άντερλεχτ ο Σίλβα

Στο πλάνο με το οποίο θέλει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στην Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες δείχνει πως κατέληξε ήδη ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί αύριο το πρωί με προορισμό τις Βρυξέλλες όπου θ'΄αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ (το βράδυ της Πέμπτης) στο πλαίσιο της φάσης των 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου


Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν σήμερα προπόνηση στου Ρέντη και ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως έχει καταλήξει στην εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στο “Βάντεν Στοκ”. Η σύνθεση λοιπόν των Πειραιωτών αναμένεται να είναι, τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο και στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής ο Σαλίνο. Στο κέντρο της άμυνας παραμένουν ο Μποτία με τον Σιόβα ενώ αριστερό μπακ θα είναι ο Μαζουάκου. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και στον άξονα της μεσαίας γραμμής των πρωταθλητών, καθώς αμυντικό χαφ θα παίξει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και δίπλα στου σαν “οχτάρι” θα είναι ο Σάσα Ζντίελαρ. Ο νεαρός μέσος επιστρέφει στη βασική εντεκάδα της ομάδας του Πειραιά, με τον Μάρκο Σίλβα να δείχνει εμπιστοσύνη στον 21χρονο χαφ.

Ο Κώστας Φορτούνης θα είναι ο επιτελικός μέσος, αναλαμβάνοντας το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού, με τους “ερυθρόλευκους” να περιμένουν πολλά από τον νεαρό μέσο. Σε ότι έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του τραυματία Φελίπε Πάρντο, ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως έχει καταλήξει στην επιλογή του Σεμπά. Αυτόν άλλωστε δοκίμασε στη σημερινή προπόνηση στο αριστερό άκρο της φροντ λάιν. Δεξιά θα παίξει ο Ντουρμάζ και σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, ο Ιντέγε έχει ένα προβάδισμα έναντι του Πουλίδο, αλλά κανείς δεν μπορεί ν' αποκλείσει την έκπληξη με τον Μεξικανό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: