Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Χόλντεν: «Μύθοι Διαμαντίδης και Τζόρτζεβιτς»


Χόλντεν: «Μύθοι Διαμαντίδης και Τζόρτζεβιτς»

Αποθέωσε Διαμαντίδη και Τζόρτζεβιτς ο Τζέι Αρ Χόλντεν, που παρακολούθησε παίκτες του Παναθηναϊκού για λογαριασμό των Πίστονς. Τι είπε για τα πράσινα… φυντάνια ο άλλοτε σπουδαίος γκαρντ.

Ο Τζέι Αρ Χόλντεν ήρθε στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει (μεταξύ άλλων) εξελίξιμους παίκτες του Παναθηναϊκού ως σκάουτ των Πίστονς. Δεν παρέλειψε όμως να αποθεώσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Είναι μεγάλος παίκτης, έχει κατακτήσει πολλά, έχει παίξει με πολλούς μεγάλους παίκτες. Είναι ένας μύθος και το αξίζει. Το αξίζει γιατί είναι από τους παίκτες που έχει δουλέψει για όσα αξίζει. Δεν είναι ο πιο γρήγορος, δεν είναι ο καλύτερος σουτέρ, αλλά είναι ηγέτης, νικητής και πρωταθλητής», τόνισε στην «Πράσινη» ο άλλοτε μεγάλος άσος της ΑΕΚ και της ΤΣΣΚΑ.

«Ο Τζόρτζεβιτς είναι μύθος. Φυσικά πιστεύω πως θα γίνει και προπονητής μύθος», πρόσθεσε.

Όσο για τον σκοπό της «επίσκεψής» του στο ΟΑΚΑ, είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες. Εμείς θέλουμε να καλύψουμε όλη την Ευρώπη ψάχνοντας για ταλέντα. Δεν ήρθα για κάποιον συγκεκριμένο παίκτη. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να γίνει ντραφτ. Ήξερα πως ο Χαραλαμπόπουλος έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς και δεν θα έπαιζε, αλλά δεν ήρθα μόνο γι’ αυτόν και τον Παπαγιάννη εδώ. Στο πρώτο ημίχρονο είδα τους Παπαγιάννη και Μποχωρίδη. Και οι δύο είναι πολύ ταλαντούχοι κι έπαιξαν πολύ καλά».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: