Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Θέλω κι εγώ να παίξω στο ΝΒΑ»


Κώστας Αντετοκούνμπο: «Θέλω κι εγώ να παίξω στο ΝΒΑ»

Τα χνάρια των μεγαλύτερων αδερφών του, Γιάννη και Θανάση, θέλει να ακολουθήσει ο Κώστας Αντετοκούνμπο παίζοντας στο ΝΒΑ.

Αποφασισμένος να γίνει ο τρίτος Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ, μετά τον Γιάννη των Μπακς και τον Θανάση των Νικς, δήλωσε ο 17χρονος Κώστας.

«Τα δύο αδέρφια μου παίζουν στο ΝΒΑ και θέλω να τους μοιάσω. Πολύς κόσμος μπορεί να πιστεύει πως έχω τις δυνατότητες να τα καταφέρω λόγω του ύψους μου και γιατί παίζουν εκεί ο Γιάννης και ο Θανάσης, αλλά δεν αφήνω αυτό να με επηρεάσει», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις συμβουλές των αδερφών του. «Μου λένε πάντα να παίζω επιθετικά, να τα δίνω όλα και να είμαι ικανοποιημένος ότι έκανα το καλύτερο που μπορούσα κάθε φορά που φεύγω από έναν αγώνα», δήλωσε.

Ο ταλαντούχος άσος, που σύντομα θα φορέσει και τη φανέλα με το εθνόσημο (στις «μικρές» εθνικές) έχει 12,7 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 2,4 ριμπάουντ στο λύκειο που αγωνίζεται. «Σε 3-4 χρόνια θα είναι φανταστικός. Όποιο κολέγιο τον πάρει θα έχει κάνει μια πολύ έξυπνη κίνηση», ανέφερε ο προπονητής του στο Dominican, Ντέρεκ Μπέργκερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: