Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Χίντινκ σε Αζάρ: «Είσαι πολύ καλός για να πας στην Παρί»


Χίντινκ σε Αζάρ: «Είσαι πολύ καλός για να πας στην Παρί»

Ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι καλοβλέπει το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης στο Παρίσι, όμως ο προπονητής του έχει άλλη άποψη.

Η ομολογουμένως καλή φετινή πορεία της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν φαίνεται να έχει εντυπωσιάσει στο ελάχιστο τον Γκους Χίντινκ, ο οποίος θεωρεί το γαλλικό πρωτάθλημα καλό μεν, ελάχιστα ανταγωνιστικό δε.

Γι’ αυτό και συμβουλεύει –σχεδόν αποτρέπει- τον Εντέν Αζάρ να βγάλει από το μυαλό του την πιθανότητα μεταγραφής τους στους Παριζιάνους: «Ξέχνα το. Παραείσαι καλός για το γαλλικό πρωτάθλημα», φέρεται να του είπε.

Παρά το γεγονός ότι ο Βέλγος ποδοσφαιριστής έχει παραδεχθεί στο παρελθόν ότι «είναι δύσκολο να αρνηθείς στους Γάλλους πρωταθλητές», ο Χίντινκ επιμένει πως τα μεγάλα αστέρια δεν θα πρέπει καν να σκέφτονται το γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς η Πρέμιερ Λιγκ, η Λα Λίγκα και η Μπουντεσλίγκα είναι πρωταθλήματα με σαφώς μεγαλύτερο κύρος: «Στη Γαλλία είναι μια διαφορετική λίγκα. Η Παρί είναι τώρα μπροστά 24 βαθμούς. Δεν είναι κακό πρωτάθλημα, αλλά αυτή η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους», εξηγεί.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναγνωρίζει πως η Παρί φιλοδοξεί να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και πως βήμα-βήμα έχουν χτίσει την φήμη μιας δυνατής ομάδας: «αυτό είναι μια πρόκληση που μπορώ να κατανοήσω», καταλήγει, τονίζοντας πως ο Αζάρ: «Θα πρέπει πρώτα να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση και να δείξει ότι είναι παίκτης μεγάλης κλάσης για την Τσέλσι, ώστε να αποκτήσει τεράστια αξία».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: