Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Εκτός και με Ολυμπιακό ο Σουμπίνιο!!!


Εκτός και με Ολυμπιακό ο Σουμπίνιο!

Εκτός δράσεις για τουλάχιστον τα δύο επόμενα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Ολυμπιακό τέθηκε ο Σουμπίνιο. Με αρκετά προβλήματα ο Ατρόμητος στο εξ αναβολής ματς με τον σύλλογο της Λιβαδειάς.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Σουμπίνιο και θα τον κρατήσει εκτός για τα δύο -τουλάχιστον- επόμενα παιχνίδια του Ατρόμητου.

Ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να απουσιάσει απ’ το αυριανό εξ αναβολής ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά και απ’ αυτό με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Για το εξ αναβολής ματς της 16ης αγωνιστικής ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει στην διάθεσή του ούτε τους Ουσέρο και Κυβρακίδη, που έχουν συμπληρώσει κάρτες, αλλά και τον Πίτου Γκαρσία, που επανέρχεται σταδιακά απ’ τον τραυματισμό του, αλλά δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Την αποστολή που ταξιδεύει στη Λιβαδειά αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κεϊτά, Λημνιός, Κούρος, Νάτσος, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Κοντοές, Παπαδόπουλος, Ματέι, Μπάλλας, Μπρίτο, Θεολόγου, Μπίτολο, Λε Ταλέκ, Φυτανίδης, Γροντής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: