Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

«Είμαι σίγουρος ότι η Γιουνάιτεντ θέλει τον Μουρίνιο»


«Είμαι σίγουρος ότι η Γιουνάιτεντ θέλει τον Μουρίνιο»

Τη σιγουριά του ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα επιστρέψει σύντομα στον πάγκο μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας εξέφρασε ο πρώην παίκτης του Πορτογάλου, Νταβίντ Λουίς.

Παρά το γεγονός ότι εδώ και μήνες ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει αποχωρήσει από τον πάγκο της Τσέλσι, το «φάντασμα» του Πορτογάλου βρίσκεται μέσα στα αποδυτήρια των Λονδρέζων κι αυτό αποδείχθηκε στη συνέντευξη τύπου του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Νταβίντ Λουίς που υπήρξε παίκτης των «μπλε» για τρία χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός εκπροσώπησε τους παίκτες της Παρί εν όψει της αποψινής αναμέτρησης κόντρα στην Τσέλσι και δεν ήταν δυνατόν να μην ερωτηθεί για τον Ζοσέ Μουρίνιο τον οποίο έζησε από πολύ κοντά, εκφράζοντας μάλιστα την άποψη ότι η Γιουνάιτεντ σίγουρα ενδιαφέρεται και εξετάζει την περίπτωση του Πορτογάλου.

«Προπονητές έρχονται και φεύγουν, είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Ο Ζοσέ δεν θα είναι για πολύ καιρό μακριά από τη δουλειά, ποτέ δεν ήταν.

Δεν μπορείς να αγνοήσεις την επιτυχία που είχε. Για αυτό είμαι σίγουρος ότι η Γιουνάιτεντ τον εξετάζει. Δεν νομίζω ότι ο Ζοσέ θα είχε το οποιοδήποτε πρόβλημα να αναλάβει τη Μάντσεστερ. Ναι, πάντα θα ενδιαφέρεται για την Τσέλσι, αλλά ο Ζοσέ κάνει ό,τι είναι καλύτερο για τον Ζοσέ», ανέφερε ο 28χρονος αμυντικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: