Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Πρίφτης: «Θυμόμαστε την ήττα στον αγώνα του πρώτου γύρου…»


Πρίφτης: «Θυμόμαστε την ήττα στον αγώνα του πρώτου γύρου…»

Κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το έργο του Άρη κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος δεν… ξέχασε την ήττα των «κίτρινων» στον πρώτο γύρο.

Συγκέντρωση και διάρκεια στην άμυνα θα πρέπει να έχει ο Άρης απέναντι στον Κόροιβο σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος πρόσθεσε πως οι «κίτρινοι» δεν έχουν… ξεχάσει την ήττα του πρώτου γύρου στην Αμαλιάδα.

«Έχοντας επικεντρώσει πλέον την προσοχή μας μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, ετοιμαζόμαστε για μία δυνατή μάχη με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Μία ομάδα η οποία παρά το πρόσφατο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, παραμένει πολύ καλή, με καλό ρόστερ και εμπειρία, επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο. Θυμόμαστε την ήττα στον αγώνα του πρώτου γύρου και πρέπει να διδαχτούμε απ’ αυτήν, παρουσιάζοντας ένα σοβαρό πρόσωπο το οποίο θα μας επιτρέψει να πάρουμε ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης και πρόσθεσε:

«Το σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών δε μας αποπροσανατολίζει, αφού κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Η συγκέντρωση, η διάρκεια στην άμυνα και ο έλεγχος των ριμπάουντ θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για την εξέλιξη του αγώνα».

Από την πλευρά του, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς είπε: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο απαιτεί μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας. Δεν ξεχνάμε ότι ο Κόροιβος είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που κατάφεραν να μας κερδίσουν στη φετινή σεζόν. Σεβόμαστε και υπολογίζουμε κάθε αντίπαλο κι αυτό είναι ένα από τα κλειδιά για τη μέχρι τώρα πορεία μας. Ο Κόροιβος είναι καλύτερη ομάδα απ’ ότι δείχνουν η βαθμολογική θέση και τα πρόσφατα αποτελέσματά του, πριν από τη νίκη με την Κηφισιά».

Και συνέχισε ο Σέρβος φόργουορντ: «Τώρα που τελείωσαν οι υποχρεώσεις μας στο Eurocup, επικεντρώνουμε όλη την προσοχή μας στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση και ο αγώνας με τον Κόροιβο είναι ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παίξουμε την άμυνα που μπορούμε, θα φτάσουμε στην απαραίτητη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: