Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Με «συνταγή» Μπαρτσελόνα το «θαύμα» Μπαρμπόσα!!


Με «συνταγή» Μπαρτσελόνα το «θαύμα» Μπαρμπόσα

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα κατάφερε να κάνει το «θαύμα» και να επιστρέψει σε χρόνο ρεκόρ στη δράση, με το πείσμα του παίκτη και τις μεθόδους της Μπαρτσελόνα να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα κατάφερε να επιστρέψει σε χρόνο ρεκόρ μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Βέροια, πραγματοποιώντας μάλιστα στο ματς με τον Ολυμπιακό εξαιρετική εμφάνιση, βγάζοντας όλο τον 90λεπτο.

Σύμφωνα με την «Ώρα» οι συμπαίκτες του τον αποθέωναν και του έλεγαν μετά το τέλος του ματς: «Τι τους έκανες ρε Έλντερ; Θηρίο είσαι, δεν το έχανες αυτό το ματς με τίποτα».

Και η αλήθεια είναι πως στην περίπτωση του Μπαρμπόσα, η επιστροφή του τόσο σύντομα δεν ήταν θέμα τύχης, αλλά μεθοδικότητας και δουλειάς.

Αρχικά, καθοριστικό ρόλο έπαιξε το πείσμα του παίκτη, όμως υπήρξαν άνθρωποι της ομάδας που δούλεψαν πολύ σκληρά για να φέρουν εις πέρας τον συγκεκριμένο στόχο.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο γιατρός της ΑΕΚ, Άλκης Καλλιακμάνης, ενώ δίπλα του συνέχεια ήταν ο Νίκος Πανταζής και ο Παναγιώτης Βούλγαρης που ανέλαβαν το κομμάτι της επανένταξης του στην αγωνιστική δράση.

Μάλιστα ο γιατρός της «Ένωσης» εφάρμοσε στην περίπτωση του μια πρωτοποριακή μέθοδο που χρησιμοποιεί εδώ και αρκετό καιρό η Μπαρτσελόνα, η οποία κάνει «θαύματα».

Επί της ουσίας πρόκειται για μέθοδο φορητών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που έχει εξελίξει η Μπαρτσελόνα και για την οποία ενημερώθηκε με λεπτομέρειες ο Καλλιακμάνης στο πρόσφατο συνέδριο της Μπάρτσα στη Βαρκελώνη, που είχε πάρει μέρος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: