Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Επίθεση σε γυναίκα δημοσιογράφο επειδή σχολίασε το πέναλτι του Μέσι!!!

Γυναίκα δημοσιογράφος έκανε το… λάθος να πει την άποψή της για την εκτέλεση πέναλτι του Λιονέλ Μέσι και το twitter την «τιμώρησε» με τον πιο χυδαίο τρόπο.

Επίθεση σε γυναίκα δημοσιογράφο επειδή σχολίασε το πέναλτι του Μέσι!Ένα από τα θέματα που «έπαιξαν» πολύ στα social media μέσα στο Σαββατοκύριακο ήταν η εκτέλεση πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα.

Καμία άποψη, όμως, δεν ξεσήκωσε τόση κατακραυγή όσο αυτή της Λίνσεϊ Χίπγκρεϊβ, που έκανε το λάθος να σχολιάσει μια ποδοσφαιρική φάση, ενώ είναι… γυναίκα!

Η 36χρονη δημοσιογράφος του BBC και του BT Sport χαρακτήρισε την εκτέλεση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή ασεβή, λέγοντας: «Νομίζω πως το πέναλτι του Μέσι είναι ασεβές, όσο περισσότερο το βλέπω. Απλά άσε τον Σουάρες να εκτελέσει το πέναλτι, αν θες να είσαι τόσο καλός συμπαίκτης».

Σίγουρα, η συγκεκριμένη άποψη θα βρει αρκετούς διαφωνούντες, όμως η επίθεση που δέχτηκε μέσω twitter συνοδεύτηκε από τέτοιο σωρό σεξιστικών μηνυμάτων, που θύμισε άλλες εποχές.

Από το «κλασικό» «γι’ αυτό οι γυναίκες πρέπει να μένουν στην κουζίνα και να κρατούν το στόμα τους κλειστό», μέχρι το ωμό «ειλικρινά, κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι λες, επειδή έχεις ένα ζευγάρι βυζιά».

Η Λίνσεϊ Χίπγκρεϊβ… αναρωτήθηκε αν βρισκόμαστε στο 2016, απαντώντας σε tweet που ανέφερε πως «κάπου υπάρχει μια κουζίνα και της λείπει κάτι», ενώ έκανε retweet τα χειρότερα σχόλια απ’ αυτά που διάβασε, τα οποία -φυσικά!- περιλαμβάνουν αναφορές σε ανδρικά… όργανα (και είναι σχεδόν αδύνατον να μεταφραστούν ευπρεπώς).

«Απλά μια μικρή γεύση για το τι πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Το έγκλημα είναι να είσαι γυναίκα και να εκφράζεις μια άποψη. Έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσουμε…», σχολίασε λίγη ώρα αργότερα στο twitter. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: