Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Θρίαμβος της ΑΕΚ στο ντέρμπι των Κ-20!!


Θρίαμβος της ΑΕΚ στο ντέρμπι των Κ-20!

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στις ομάδες Κ-20. Με σόου του σέντερ-φορ Κυριαζή (που έκανε χατ-τρικ) η «Ένωση» είχε καθαρίσει ήδη με 3-0 από το α’ ημίχρονο

Σαρωτική ήταν η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα Κ-20. Επιβάλλοντας το παιχνίδι της από το πρώτο λεπτό, η «Ένωση» δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 στα Σπάτα.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε σόου του επιθετικού των «κιτρινόμαυρων» Κυριαζή, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλη άμυνα και έφτασε στο χατ-τρικ από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 30’ λοιπόν άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τσέλιου, στο 33’ διπλασίασε τα τέρματά του (εκτελώντας εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος) και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους διαμόρφωσε το σκορ -που έμελλε να είναι και το τελικό- ξανά με κεφαλιά.

Φαίνεται μάλιστα ότι η εξαιρετική του απόδοση είχε ως αποτέλεσμα να… ματιαστεί, αφού αποχώρησε τραυματίας στο 51’. Κάτι που έπαιξε τον δικό του ρόλο ώστε να ανακόψει ταχύτητα η ΑΕΚ και το σκορ να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που δεν μπόρεσε να αμφισβητήσει την κυριαρχία της.

Οι συνθέσεις των ομάδων

AEK: Ντούνης, Γραμματίκας, Μαρκοπουλιώτης, Κοφσανίδης, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Γεωργαμλής (56' Πεχλιβανίδης) Αντωνίου, Τσέλιος, Τζάθας (68' Σπηλιώτης) Κυριαζής (51' Παπίτσας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Βαλμάς, Μαυρομμάτης (68' Σερβιλάκης) Θεοχάρης, Ανδρέου, Μίγγος, Μπουζούκης, Στάικος, Πίσπας (54' Παπανικολάου) Αγγελόπουλος Β. (54' Αγγελόπουλος Γ.), Χατζηγιοβάννης
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: