Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

«Σφραγίζει» αλλαγμένος το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!!


«Σφραγίζει» αλλαγμένος το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Χωρίς επτά παίκτες -απρόοπτα με Ομάρ, Μαζουακού, Σιόβα- ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Βέροιας, όπου με νίκη σφραγίζει και μαθηματικά το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ώρα... στέψης την Κυριακή για τον Ολυμπιακό. Μπορεί η ψυχολογία να μην είναι στα καλύτερά της στο λιμάνι, ωστόσο η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έχει την ευκαιρία αύριο να γλυκάνει τον κόσμο της και να σφραγίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος στην ιστορία της.

Πώς; Με τρίποντο απέναντι στη Βέροια στο Γ. Καραϊσκάκης! Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα κι αναμένεται να προβεί σε αναγκαστικές και μη αλλαγές.

Εκτός μάχης τέθηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί καθώς αντιμετωπίζει μια ελαφριά κάκωση στην ποδοκνημική, ενώ κάτι αντίστοιχο στο αριστερό πλάγιο κοιλιακό τοίχωμα έθεσε εξίσου νοκ-άουτ τον Μαζουακού.

Ο Σιόβας ταλαιπωρείται από ίωση και «κόπηκε» από τον Σίλβα, ενώ αναμενόμενα εκτός οι τραυματίες Ντουρμάζ-Πάρντο και ο τιμωρημένος Μποτία. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μιλιβόγεβιτς, προκειμένου να πάρει «ανάσες» για τα ματς Κυπέλλου που έρχονται.

Αναλυτικά η αποστολή για τον αγώνα με τη Βέροια: Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: