Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Έχασε τον τίτλο ο Παγδατής!


Έχασε τον τίτλο ο Παγδατής

Πάλεψε σαν «λιοντάρι», αλλά δεν έφτανε. Ο Μάρκος Παγδατής ηττήθηκε από τον ανώτερο Στανίσλας Βαβρίνκα και έχασε την κούπα στο Ντουμπάι.

«Παράταση» πήρε η επιστροφή του Μάρκου Παγδατή στους τίτλους (τελευταίος το 2010). Μετά από μια συγκλονιστική μάχη, ο Κύπριος τενίστας ηττήθηκε 2-0 σετ (6-4, 7-6) στον τελικό του Ντουμπάι από τον ανώτερο Στανίσλας Βαβρίνκας, ο οποίος με τη σειρά του πανηγύρισε την 13η κούπα της καριέρας του.

Στο πρώτο σετ, το νούμερο 57 στον κόσμο -που πάντως έστειλε... μήνυμα με την πορεία του στο τουρνουά- έκανε νωρίς μπρέικ και προηγήθηκε 3-2 γκέιμ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η καλή. Ενδεικτικό πως όταν χρειάστηκε να σερβίρει για να μείνει ζωντανός στο σετ, υπέπεσε σε τρία double faults και ουσιαστικά έκανε... δώρο στον Ελβετό αντίπαλό του το προβάδισμα.

Στο δεύτερο, ο Παγδατής τα έδωσε όλα για να μπορέσει να φτάσει στην ισοφάριση. Οι δύο φιναλίστ του τελικού οδήγησαν το σετ στο tie break, εκεί όπου... έπεσαν κορμιά και το οποίο διήρκεσε 24 λεπτά! Μετά από πέντε χαμένα σετ πόιντ, ο Κύπριος… υπέκυψε, με τον Βαβρίνκα να κατακτά το τρόπαιο με 15-13(!), ύστερα από τρία χαμένα ματς πόιντ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: