Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Λαμπρόπουλος: «Όπως με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό»


Λαμπρόπουλος: «Όπως με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό»

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, έκανε δηλώσεις ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η Ένωση πρέπει να κατέβει όπως στα ματς με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

«Είναι το τρίτο ντέρμπι για μας στον δεύτερο γύρο σε διάστημα ενός μήνα και μάλιστα, στην έδρα μας. Στα δύο προηγούμενα νικήσαμε με το ίδιο σκορ. Θα μπούμε με το ίδιο σκεπτικό. Έχουμε πει ότι κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στα πλέι οφ και πιστεύω ότι και σε αυτό το ματς θα πάμε καλά. Μέσα από τα ματς αυτά μαθαίνεις και τον αντίπαλό σου ενόψει play off. Σίγουρα οι τρεις βαθμοί, αν τους κατακτήσουμε, θα μας δώσουν μεγαλύτερη διαφορά στη βαθμολογία, κάτι που χρειαζόμαστε ενόψει των play off. Είναι όμως ένα ντέρμπι, στο οποίο πρέπει να προσαρμοστούμε και να έχουμε ανάλογη εικόνα με τα προηγούμενα», είπε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ στην κάμερα της NOVA.

Για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ: «Το τελευταίο διάστημα έχουμε ικανοποιήσει πολύ τον κόσμο μας, αφού νικήσαμε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάρουμε τη δεύτερη θέση μέσω των play off και παίζουμε όλο και καλύτερο ποδόσφαιρο. Ελπίζω ο κόσμος να είναι ξανά δίπλα μας. Εμείς θα φέρουμε ακόμα περισσότερους κοντά μας και πιστεύω ότι στο τέλος θα τους χαροποιήσουμε. Τόσο στο τέλος της χρονιάς, όσο και στο τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Για την πορεία του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια κοιλιά τον τελευταίο καιρό, αφού προσπαθεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νέου του προπονητή, όπως συνέβη και με εμάς. Δεν θεωρώ ότι έχει συγκεκριμένες αδυναμίες ή πλεονεκτήματα. Σίγουρα το ματς θα πάει στη δύναμη, γιατί και οι δύο θέλουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Και οι δύο θέλουμε να νικήσουμε στο ντέρμπι και να αποκτήσουμε ψυχολογία για τη συνέχεια, ώστε να πάμε με καλή ψυχολογία στον θεσμό του Κυπέλλου».

Για τον Μάρκους Μπεργκ: «Ο Μπεργκ είναι μεγάλος παίκτης και το έδειξε τόσο πέρυσι όσο και φέτος. Όσες φορές αγωνίστηκε έκανε τη διαφορά. Όπως συνέβη όμως με το μαρκάρισμα του Ιντέγε, αλλά και των υπολοίπων, προσαρμοζόμαστε σε κάθε ματς και δεν θα αλλάξουμε κάτι. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: