Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Λυκογιάννης: «Η επίθεση μας ξεκόλλησε»


Λυκογιάννης: «Η επίθεση μας ξεκόλλησε»

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα από την επίθεση κατάφερε ο Κολοσσός Ρόδου να πάρει τη ηνία του ματς και να νικήσει τα Τρίκαλα, σύμφωνα με τον Άρη Λυκογιάννη.

Τα τρίποντα του δευτέρου ημιχρόνου και ειδικά αυτά του Γεωργαλλή έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί των Τρικάλων, όπως δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη:

«Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Είχαμε μία εβδομάδα προβληματική λόγω των τραυματισμών. Ουσιαστικά εκτός ήταν οι Λαρεντζάκης και Μανωλόπουλος, πρόβλημα είχε και ο Σαλούστρος, ενώ δεν γνωρίζαμε την κατάσταση του Άχονεν ύστερα από την απουσία του. Στο πρώτο ημίχρονο προσεγγίσαμε λάθος το παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο είναι από τις λίγες φορές που η επίθεση μάς ξεκόλλησε. Βάλαμε τρίποντα που μας έδωσαν ψυχολογία και ιδιαίτερα τα σουτ του Γεωργαλλή. Πήραμε μία διαφορά και από ‘κει και πέρα ελέγξαμε το παιχνίδι και πήραμε μία δίκαιη νίκη. Συνεχίζουμε, θα κάνουμε μία προσπάθεια να βρούμε περισσότερες νίκες, αλλά αυτό θα κριθεί από το κίνητρο που θα υπάρχει. Αν θα είναι ομαδικό η αν θα είναι ατομικό. Αν είναι ατομικό τότε πιστεύω πως θα αποτύχουμε. Νομίζω πως πέρυσι τα καταφέραμε γιατί όλοι είχαν το “εγώ” τους κάτω από την ομάδα. Αυτή τη στιγμή γίνεται μάχη για να γίνει αυτό. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στα Τρίκαλα. Θεωρώ ότι με όλα όσα έχουν συμβεί στην ομάδα τους, έχουν μία καλή συγκομιδή νικών και ως τρίτος παρατηρητής πιστεύω πως η ομάδα θα μείνει στην κατηγορία και θα μείνει γιατί το αξίζει».

Ο Γκάρι ΜακΓκί, από τη μεριά του, είπε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Τα γκαρντ μετέφεραν την μπάλα καλά, έκαναν καλά σουτ, ενώ ήμασταν συνεπείς στην άμυνα. Ήταν μία καλή νίκη για εμάς, καθώς όλες οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε καλά γιατί μετά τη διακοπή ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Κόροιβο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: