Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Δούλεψε για τη… Σέλτικ!!


Δούλεψε για τη… Σέλτικ

Τη Σέλτικ να κρατήσει τη διαφορά στη βαθμολογία βοήθησε η Αμπερντίν το Σάββατο, παραχωρώντας 1-1 στη Σεν Τζόνστον, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Scottish Premier.

Η Αμπερντίν παραχώρησε 1-1 στη Σεν Τζόνστον, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Scottish Premier και έμεινε στο -6 από την πρωτοπόρο Σέλτικ στη δεύτερη θέση, παρά την απώλεια των πρωταθλητών στην έδρα της Χάμιλτον, κάνοντας δυσκολότερη την «ανατροπή» και την κατάκτηση του τίτλου από τους «καθολικούς», ενόψει των πλέι οφ.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην τέταρτη θέση, όμως μακριά από την τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Εκεί, η Χαρτς ξέφυγε με +11, επικρατώντας στο Εδιμβούργο με 1-0 της Κιλμάρνοκ και δύσκολα θα χάσει την έξοδο στην Ευρώπη, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στην προτελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ για την παραμονή.

Σε όλα αυτά βοήθησε και η μέχρι πρότινος μόνη τέταρτη Ρος Κάουντι, η οποία έχασε με 0-3 από την ουραγό Νταντί Γιουνάιτεντ που πήρε μια ψυχολογική «ανάσα».

Με +4 ξέφυγε από την προτελευταία θέση η Μάδεργουελ, η οποία νίκησε με 3-1 την Πάρτικ εντός έδρας και την άφησε πιο κοντά στις επικίνδυνες θέσεις.



Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:


Παρασκευή, 26/02
Χάμιλτον – Σέλτικ 1-1

Σάββατο, 27/02
Αμπερντίν – Σεντ Τζόνστον 1-1

Νταντί – Ινβερνές 1-1

Χαρτς – Κιλμάρνοκ 1-0

Μάδεργουελ – Πάτρικ 3-1

Ρος Κάουντι – Νταντί Γιουνάιτεντ 0-3


Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Κιλμάρνοκ – Ρος Κάουντι
Σέλτικ – Νταντί
Νταντί Γιουνάιτεντ – Αμπερντίν
Σεν Τζόνστον – Πάρτικ
Χάμιλτον – Μάδεργουελ
Ινβερνές – Χαρτς *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: