Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Φλεβαράκης: «Στο τέταρτο δεκάλεπτο μίλησε η κούραση»


Φλεβαράκης: «Στο τέταρτο δεκάλεπτο μίλησε η κούραση»

Τα Τρίκαλα έκαναν μεγάλη προσπάθεια αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο «μίλησε» η κούραση και έτσι ο Κολοσσός Ρόδου έφτασε σε μία δίκαιη νίκη, σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη.

Στα πολύ καλά ποσοστά του Κολοσσού Ρόδου από την περιφέρεια, αλλά και στην κούραση των Τρικάλων στην τέταρτη περίοδο, απέδωσε ο Κώστας Φλεβαράκης την ήττα.

«Συγχαρητήρια στον Άρη και στην ομάδα του Κολοσσού. Νίκησαν δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε καλά το παιχνίδι με τον τρόπο που θέλαμε. Είμαστε χωρίς “5” και έπρεπε να προστατέψουμε τη ρακέτα μας, αλλά ο Κολοσσός σουτάρει καλά από το τρίποντο πάντα και είναι δύσκολο για τα παιδιά τα δικά μας. Στο δεύτερο κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά στην τέταρτη περίοδο μίλησε η κούραση και μία ομάδα όπως ο Κολοσσός ήταν καλύτερη. Δουλεύουμε καθημερινά να φτιάχνουμε τη χημεία μας με τα καινούρια δεδομένα. Έρχεται η διακοπή όπου θα δουλέψουμε για ό,τι καλύτερο. Και πάλι συγχαρητήρια στον Άρη και καλή συνέχεια. Νομίζω ότι ο Κολοσσός είναι από τις ομάδες που τιμούν το πρωτάθλημα με την παρουσία τους», δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Από την πλευρά του, ο Μπράντον Μπράουν είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά με την ομάδα τη Ρόδου. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και προσπαθούσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ, αλλά ήταν πολύ εύστοχοι σε βολές και σουτ. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε τι δεν πήγε καλά και να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: