Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ιρανός μεγιστάνας αγόρασε την Έβερτον!!


Ιρανός μεγιστάνας αγόρασε την Έβερτον!

Σελίδα στην ιστορία της άλλαξε από σήμερα η Έβερτον, καθώς ο Ιρανός επιχειρηματίας Φαράντ Μοσίρι, αγόρασε το 49,9% των μετοχών των «ζαχαρωτών» αντί του ποσού των 254 εκατ. ευρώ.

Άνεμος αλλαγής πνέει από σήμερα στο Λίβερπουλ, αλλά για την ομάδα της Έβερτον, καθώς ο Ιρανός επιχειρηματίας, Φαράντ Μοσίρι, αγόρασε το 49,9% των μετοχών αντί 254 εκατ. ευρώ.

Ο Μοσίρι που κατείχε μετοχές της Άρσεναλ, πούλησε το μερίδιό του στον Αλίσερ Ουσμάνοφ, απέκτησε και τυπικά το «κουμάντο» των «εφοπλιστών» μετά και τη σύμφωνη γνώμη της Premier League που ενέκρινε τη μεταβίβαση των μετοχών.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να γίνω μέτοχος της Έβερτον με την πλούσια κληρονομιά ως μία από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ευρώπη. Ο Μπιλ Κενράιτ (σ.σ. πρώην μεγαλομέτοχος) μου δίδαξε τι σημαίνει να είσαι οπαδός της Έβερτον και ανυπομονώ με μεγάλο ενθουσιασμό να δουλέψω μαζί του για να φέρω επιτυχία στην Έβερτον», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος ιδιοκτήτης.

Από την πλευρά του, ο Μπιλ Κενράιτ που θα παραμείνει στη θέση του προέδρου, τόνισε: «Έπειτα από εκτεταμένη έρευνα πιστεύω έχουμε βρει τον τέλειο συνέταιρο για να πάμε την ομάδα μπροστά. Γνωρίζω πολύ καλά τον Φαράντ τους τελευταίους 18 μήνες και το ποδοσφαιρικό επίπεδο γνώσεών του, η οικονομική του επιφάνεια, το “μπλε” του πνεύμα με έπεισαν ότι είναι ο σωστός άνθρωπος να υποστηρίξει την Έβερτον».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: