Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Μπεργκ: «Αυτά είναι μαλ…ιες»


Μπεργκ: «Αυτά είναι μαλ…ιες»

Ξέσπασε ο Μάρκους Μπεργκ για τα όσα ακούγονται περί έλλειψης διάθεσης στις εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό. «Όλα αυτά είναι μαλ…ιες» είπε χαρακτηριστικά κι έδωσε σύνθημα νίκης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Σφοδρή απάντηση στα σχόλια ότι δεν έχει πλέον διάθεση και ότι δεν είναι ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Μάρκους Μπεργκ.

Μιλώντας στη NOVA και ερωτώμενος σχετικά, ο Σουηδός δεν έκρυψε την ενόχλησή του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όλα αυτά είναι μαλ…ιες».

Αφού παραδέχθηκε λοιπόν ότι ήταν απογοήτευση η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, σημείωσε ότι οι «πράσινοι» δεν σκέφτονται τίποτα λιγότερο από τη νίκη στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μπεργκ στη NOVA

Για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ: «Ελπίζω να μας επηρεάσει με θετικό τρόπο και είμαστε έτοιμοι να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Ξέρω ότι θα πάμε εκεί με αυτοπεποίθηση για το θετικό αποτέλεσμα».

Για την αδυναμία να πάρουν τη νίκη στα ματς στη Λεωφόρο: «Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Είναι κρίμα να μην κερδίζουμε στην έδρα μας με τους οπαδούς μας και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Δεν έχει σημασία να μιλάμε, αλλά να το αποδείξουμε στην πράξη. Ήταν μια μεγάλη απογοήτευση για εμάς ο τρόπος που χάθηκε η νίκη με τον ΠΑΟΚ, όμως μετά τη μείωση του σκορ δεν είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι αν παίξουμε όπως ξέρουμε, θα πάμε στο ΟΑΚΑ να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, όμως είμαι σίγουρος ότι αν παίξουμε σωστά θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε τα δυνατά τους σημεία και θα πάμε στην έδρα τους να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ένα παιχνίδι. Πολλές φορές οι αντίπαλοι παίζουν αμυντικά γιατί ξέρουν ότι έχουμε ποιότητα μπροστά. Μακάρι να έχουμε χώρους για να παίξουμε, να κάνουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε γκολ. Είναι μεγάλο παιχνίδι, όμως όπως είπα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο χορτάρι και να μη σκεφτόμαστε πολλά. Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη και όπως είπα είμαι αισιόδοξος. Προφανώς, όταν πρόκειται για ένα ντέρμπι και μάλιστα για εκτός έδρας ματς, είναι ωραίο ν' ακούς την ησυχία όταν φεύγεις από εκεί νικητής».


Για το πως αισθάνεται: «Αισθάνομαι αρκετά καλά, αλλά είναι δύσκολο να μην έχω σταθερότητα και ρυθμό. Στα τελευταία παιχνίδια αισθάνομαι καλά και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Τώρα έχουμε ένα ματς ανά βδομάδα και έχουμε χρόνο να δουλεύουμε στις προπονήσεις. Προσπαθώ να βρίσκομαι όσο το δυνατόν σε καλύτερη φυσική κατάσταση κάθε φορά».

Για τα όσα γράφονται για εκείνον: «Θέλω να πω ότι όλα αυτά είναι μαλ…ιες. Είμαι χαρούμενος που παίζω. Στο γήπεδο, μερικές φορές είμαι… τρελός. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και θέλω να βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος για να κάνω τη δουλειά μου, αλλά είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Η γλώσσα του σώματός μου μπορεί να δείχνει άλλα, ωστόσο, με ενοχλεί όταν λένε όλα αυτά και ακούγονται τέτοια πράγματα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: