Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Προβάδισμα για Μπράγκα!!


Προβάδισμα για Μπράγκα

Έστω και με το «ισχνό» 1-0, η Μπράγκα απέκτησε ένα προβάδισμα κόντρα στη Ρίο Αβε για την πρόκριση στον τελικό του πορτογαλικού Κυπέλλου.

Η Μπράγκα νίκησε 1-0 τη Ρίο Αβε στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του πορτογαλικού Κυπέλλου και απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, ώστε να διεκδικήσει κάποιο, κάτι που της έχει λείψει, παρά τις προσπάθειες των τελευταίων ετών, έχοντας σχεδόν εξασφαλίσει την τέταρτη θέση της Superliga.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να «ανατρέψουν» το σκορ στη ρεβάνς της 1ης Μαρτίου, διεκδικώντας και την είσοδο στην προνομιούχο πεντάδα της Superliga.

Ο Πέδρο Σάντος άνοιξε νωρίς το σκορ με πέναλτι στο 7’, όμως οι προσπάθειες των φιναλίστ του Europa League του 2011 στη συνέχεια δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Ματέους, Μπαϊάνο, Ρικάρντο Φερέιρα, Ουίλι Μπόι, Μαρσέλο Γκοϊάνο, Πέδρο Σάντος (87’ Ζόσουε), Λουίζ Κάρλος (77’ Φιλίπε Αουγκούστο), Βούκσεβιτς, Ράφα Σίλβα, Χασάν (74’ Φόντε), Στοϊλίκοβιτς *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: