Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Καθησυχαστική η ΑΕΚ για τη συμμετοχή της στην Ευρώπη!!


Καθησυχαστική η ΑΕΚ για τη συμμετοχή της στην Ευρώπη

Κανένα ζήτημα δεν υπάρχει για μη συμμετοχή της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, όπως ξεκαθαρίζει η ΠΑΕ με αφορμή δημοσίευμα που έκανε λόγο για τέτοια πιθανότητα.

Δημοσίευμα του Goal ανέφερε πως Λεβαδειακός, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα είναι σε εγρήγορση για την πιθανότητα να μην επιτραπεί στην ΑΕΚ η συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν λόγω της προ τριετίας εκκαθάρισής της.

Μάλιστα γινόταν λόγος πως μια εκ των τριών αυτών ΠΑΕ έχει απευθυνθεί στο CAS και είναι έτοιμη να προσφύγει σε αυτό για να διεκδικήσει την παρουσία της στα Κύπελλα Ευρώπης από το «παράθυρο».

Πάντως από την πλευρά της ΑΕΚ υπήρξε άμεση αντίδραση και η θέση της ΠΑΕ αναφέρει πως με βάση τις επαφές που έγιναν πέρσι και φέτος με την UEFA δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος να μείνει η «Ένωση» εκτός Ευρώπης εφόσον εξασφαλίσει τη συμμετοχή της σε αυτή μέσα από το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο. Μάλιστα από την ΠΑΕ προσθέτουν πως η γνωμοδότηση της UEFA προς την ΕΠΟ για την αδειοδότηση της ΑΕΚ ήταν θετική και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει αυτό προσεχώς.

Οι «κιτρινόμαυροι» χαρακτήριζαν όνειρα θερινής νυκτός τα περί επιθυμίας κάποιων ομάδων να… κλέψουν τη θέση της ΑΕΚ και εξέφραζαν επιφυλάξεις για τη σκοπιμότητα του δημοσιεύματος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: