Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Σουκουλίνι: «Γιατί όχι και μετά το καλοκαίρι στην ΑΕΚ»


Σουκουλίνι: «Γιατί όχι και μετά το καλοκαίρι στην ΑΕΚ»

Ενθουσιασμένος από το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ έδειξε ο Μπρούνο Σουκουλίνι. Ο Αργεντινός έδειξε «ζεστός» στο να παραμείνει στην «Ένωση» και μετά τη λήξη του δανεισμού του.

Μετράει λίγες μέρες στην ομάδα. Μόλις σήμερα έκανε το ντεμπούτο του.

Παρόλα αυτά ο Μπρούνο Σουκουλίνι μοιάζει αρκετά ικανοποιημένος απ’ αυτά που συνάντησε στην ΑΕΚ, ώστε να μην αποκλείει την παραμονή του και μετά το καλοκαίρι σε αυτήν.

Μιλώντας στον «OTE TV» μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ηρακλή (1-0), ο Αργεντινός έδειξε «ζεστός» στο να μείνει και μετά το καλοκαίρι στην «Ένωση» και εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την παράδοση των Αργεντινών με τη φανέλα της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουκουλίνι

Για το όνομά του και πως προφέρεται, μετά το σχετικό μπέρδεμα στα ελληνικά media: «Το όνομά μου γράφεται με Ζ, αλλά προφέρεται σαν Σ. Άρα υπάρχει ακόμα το μπέρδεμα».

Για το τελευταίο διάστημα απραξίας του: «Η αλήθεια είναι ότι μέσα στο 2016 δεν είχα παίξει άλλα παιχνίδια, όμως έκανα προπονήσεις. Είμαι χαρούμενος που σήμερα αγωνίστηκα, όπως και για το πως με υποδέχθηκε η ομάδα και οι συμπαίκτες μου. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον».

Για το τι γνώριζε για την ΑΕΚ και το μέλλον του: «Εγώ προσωπικά βλέπω αρκετό διεθνές ποδόσφαιρο, όπως και το ελληνικό. Γνώριζα από πριν την ΑΕΚ, μου άρεσε το πως έπαιζε, ενώ μίλησα και με τον Πογιέτ ο οποίος μου εξήγησε περισσότερα πράγματα και το τι θέλει από μένα. Γιατί όχι να μην παραμείνω στην ΑΕΚ και μετά τον δανεισμό μου».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Γνωρίζω καλά ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες η ομάδα έχει δύσκολο πρόγραμμα. Εγώ από την πλευρά μου έρχομαι με όρεξη να δουλέψω καθημερινά, είμαι στη διάθεση του προπονητή μου και ελπίζω να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα».

Για τους Αργεντινούς που έχουν περάσει τελευταία από την ΑΕΚ (σ.σ. Σκόκο, Μπλάνκο, Πελετιέρι, Σάχα κτλ): «Ναι, ξέρω για αυτούς και ελπίζω κι εγώ να συνεχίσω επάξια την παράδοση που έχουν δημιουργήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: