Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Αυξάνονται τα προβλήματα στην ΑΕΚ!!


Αυξάνονται τα προβλήματα στην ΑΕΚ

Κορδέρο και Βάργκας αποχώρησαν από την προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη και ο Γκουστάβο Πογέτ πονοκεφαλιάζει εν όψει Ατρομήτου.

Χωρίς ακόμη δύο παίκτες στους οποίους υπολόγιζε ο Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ την Κυριακή στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο (17:15).

Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο, ενώ ο Ρόναλντ Βάργκας υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο. Αμφότεροι αποχώρησαν από το πρόγραμμα, η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί, αλλά φαίνεται πως χάνουν το δύσκολο παιχνίδι που έρχεται.

Ο Ισπανός μεσοαμυντικός επανήλθε χθες μετά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε στο ίδιο σημείο και έπαιξε σαν αλλαγή απέναντι στον Ηρακλή. Η παρουσία του κόντρα στον Ατρόμητο θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη, από τη στιγμή που εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Αντρέ Σιμόες.

Όσον αφορά στον μεσοεπιθετικό από τη Βενεζουέλα, χθες έμεινε εκτός αποστολής και εφόσον λείψει την Κυριακή, ο Πογέτ θα έχει ένα ακόμη πρόβλημα μιας και τραυματίας είναι ο Έλντερ Μπαρμπόσα (συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα).

Εκτός μάχης για τον αγώνα με τον Ατρόμητο είναι και ο Άρης Σοϊλέδης, που χθες αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό, τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση και απουσία για 3-4 εβδομάδες από τα γήπεδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: