Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Το τρολάρισμα του Ομπάμα στους Γουόριορς!! (video)


Το τρολάρισμα του Ομπάμα στους Γουόριορς (video)

Ο Μπάρακ Ομπάμα δεξιώθηκε τους Γουόριορς για να τους τιμήσει για τον τίτλο τους και χρησιμοποίησε το χιούμορ του για να τους… τρολάρει.

Μια πολύ διασκεδαστική ομιλία έκανε ο Μπάρακ Ομπάμα τιμώντας τους Γουόριορς στο Λευκό Οίκο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αφού λοιπόν άρχισε λέγοντας «…ήλπιζα να είναι η Ράιλι εδώ σήμερα», αναφερόμενος στην κόρη του Στεφ Κάρι (τον οποίο και μιμήθηκε), ο Αμερικανός πρόεδρος δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει πως είναι φίλος των Μπουλς «τρολάροντας» τους πρωταθλητές.

«Είναι σπάνιο να έχουμε εδώ παίκτες-μέλη της καλύτερης ομάδας στην ιστορία του ΝΒΑ. Γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι που είναι εδώ ο Στιβ Κερ, που υπήρξε παίκτης στην ομάδα των Μπουλς τη σεζόν 1995/96. Δεν ξέρω αν θα σπάσουν το ρεκόρ, αλλά όπως και να’ χει, ο Κερ θα λέει ότι ήταν στην καλύτερη ομάδα όλων των εποχών», τόνισε προκαλώντας τα γέλια στο ακροατήριο.

«Οι Γουόριορς κάνουν μια φανταστική διετία, στην οποία οι ειδικοί λένε πως έχουν φέρει επανάσταση στο μπάσκετ. Δεν παίζω πια μπάσκετ, αλλά καταλαβαίνω λίγο από το άθλημα και μπορώ να πω πως είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε δει. Τρομερά ποσοστά ευστοχίας, τρομερή κυκλοφορία μπάλας, μια κοντή αλλά… πυρηνική ομάδα. Είναι σχεδόν άδικο για τους αντιπάλους. Δεν παίζουν απλώς καλά, αλλά παίζουν καλά σαν ομάδα, όπως πρέπει να παίζεται το μπάσκετ», πρόσθεσε.

«Μεγάλο ρόλο σε αυτή την ομάδα παίζει ο Στεφ Κάρι. Είναι αρκετά καλός σουτέρ. Είναι απίστευτο να τον βλέπεις να παίζει. Δεν είναι όμως μόνο αυτός. Είναι και ο Κλέι Τόμπσον, που για να τα λέμε όλα σουτάρει με πιο ωραίο στυλ. Ο καθένας κάνει το ρόλο του και είναι έτοιμος να προσφέρει, χωρίς εγωισμό. Είναι τα παιδιά που θες να αντιπροσωπεύουν το ΝΒΑ, την πόλη τους, τη χώρα τους», τόνισε.

Δείτε εδώ όλη την ομιλία:





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: