Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

«Οιωνός» τίτλου για Λέστερ!!


«Οιωνός» τίτλου για Λέστερ

Η Σίτι υποδέχεται τη Λέστερ στο ντέρμπι κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ, με φόντο την παράδοση που λέει ότι εδώ και 11 χρόνια όποια ομάδα είναι πρώτη το πρώτο Σαββατοκύριακό του Φλεβάρη, παίρνει τον τίτλο.

Η παράδοση στην Αγγλία τα τελευταία 11 χρόνια, θέλει την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου να είναι η ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν.

Με φόντο τον «οιωνό» τίτλου, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Λέστερ στο «Έτιχαντ» στο ντέρμπι κορυφής της 25ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα θαύμα του Ρανιέρι, που δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Λίβερποθλ μεσοβδόμαδα, θέλει να συνεχίσει το ταξίδι στο όνειρο, αφού σε περίπτωση που κερδίσει τότε θα έχει ένα σημαντικό αβαντάζ για τον τίτλο.

Από την άλλη η Σίτι ανεβαίνει αγωνιστικά και πλέον έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πιάσει τις «αλεπούδες» στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «σίτιζενς» θα παραταχθούν χωρίς τους Νάβας, Ντε Μπρούινε, Κομπανί και Νασρί, ενώ ο Ρανιέρι θα έχει γεμάτη τη φαρέτρα του.
Στο κατόπι των δύο πρωτοπόρων βρίσκονται Τότεναμ και Άρσεναλ που απέναντι σε Γουότφορντ και Μπόρνμουθ αντίστοιχα, θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν την κορυφή, εκμεταλλευόμενοι στραβοπάτημα των Σίτι ή Λέστερ.

Στο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής ξεχωρίζει φυσικά και το ματς που διεξαχθεί την Κυριακή στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με την Τσέλσι να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Σάββατο 6/2

Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ (14.45)
Σουόνσι - Κρίσταλ Πάλας (17.00)
Στόουκ - Έβερτον
Τότεναμ - Γουότφορντ
Νιουκάστλ - Γουέστ Μπρόμιτς
Λίβερπουλ Σάντερλαντ
Άστον Βίλα - Νόργουιτς
Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ (19.00)

Κυριακή 7/2

Μπόρνμουθ - Άρσεναλ (13.30)
Τσέλσι - Μαν. Γιουνάιτεντ (18.00)

Η επόμενη (26η) αγωνιστική

Σάββατο 13/2

Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Γιουνάτεντ (14.45)
Έβερτον - Γουέστ Μπρόμιτς (17.00)
Σουόνσι - Σαουθάμπτον
Νόργουις - Γουέστ Χαμ
Μπόρνμουθ - Στόουκ
Κρίσταλ Πάλας - Γουότφορντ
Τσέλσι - Νιουκάστλ (19.30)

Κυριακή 14/2

Άρσεναλ - Λέστερ (14.00)
Άστον Βίλα - Λίβερπουλ (16.05)
Σίτι - Τότεναμ (18.15) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: